Αθλητισμός

Άδοξος αποκλεισμός του Εθνικού Ν. Αγιονερίου εξ αιτίας αστοχίας

«Εικόνα» μαγική την Κυριακή 28.9.14 στο δημοτικό γήπεδο Νέου Αγιονερίου.
Ο γηπεδούχος Εθνικός ήταν η ομάδα που έπαιξε το καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε τις εντυπώσεις με την συνολική εμφάνισή της, όμως την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του κυπέλλου γ’ εθνικής την κέρδισε ο φιλοξενούμενος Καμπανιακός Χαλάστρας, που αναδείχθηκε νικητής με 3-0.
Ένα αποτέλεσμα πλασματικό, προϊόν του συνδυασμού της μεγάλης αστοχίας του Εθνικού και της εξαιρετικής αποτελεσματικότητας του Καμπανιακού: Κανένα τέρμα επί τουλάχιστον οκτώ από πολύ σημαντικών μέχρι κλασικών ευκαιριών από πλευράς γηπεδούχων, τρία τέρματα επί τεσσάρω ευκαιριών από πλευράς φιλοξενουμένων!
Το «πουλί πέταξε» γιά τον Εθνικό στο πρώτο ημιχρόνιο, όταν και έχασε πέντε ευκαιρίες, ενώ δέχθηκε δύο τέρματα τις ισάριθμες ευκαιρίες του Καμπανιακού.Η ομάδα του Νέου Αγιονερίου υστέρησε στην τελική προσπάθεια, και στην επανάληψη, παρ’ όλο που κατά την διάρκειά της είχε αρκετά διαστήματα καλύτερης απόδοσης από το πρώτο ημιχρόνιο. Για τις χαμένες ευκαιρίες της «τιμωρήθηκε» γιά άλλη μία φορά στο 91’, όταν είδε την εστία της να παραβιάζεται γιά τρίτη φορά.
Φυσικά, το αποτέλεσμα αυτό, και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώθηκε, προκάλεσε εύλογη πικρία.
Ωστόσο, με εξαίρεση την καταδειχθείσα επιτακτική ανάγκη βελτίωσης στην τελική προσπάθεια, ο Εθνικός παρουσίασε «εικόνα» ομάδας που μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας, στο οποίο συμμετέχει, όπως και ο Καμπανιακός, και να δημιουργήσει «όνομα» σ’ αυτό.
Άλλωστε, συνιστά ιδιαιτέρως ελπιδοφόρο μήνυμα το γεγονός, ότι για τον ατυχή αγώνα του κυπέλλου με το αντίστοιχο της Χαλάστρας το συγκρότημα του νομού Κιλκίς παρατάχθηκε με πολλά νέα παιδιά με μικρή αγωνιστική πείρα, τα οποία, ωστόσο, έδωσαν πολλές υποσχέσεις.
Και αυτό… «λέει πολλά» σε σχέση με τις δυνατότητες, τις οποίες «σφυρηλατεί» γιά την ομάδα η τεχνική ηγεσία του Εθνικού.
Η σύνθεση:
Μήνου, Ευθυμιάδης, Πολυζωίδης, Αποστολάς, Μιλκούδης, Καζανάς, Μπακαρόπουλος (70’ Μπουζούρας), Δημητρακόπουλος, Χατζηστεφάνου, Παπαδόπουλος, Φυντάνης (78’ Κωστικίδης).

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας