Αδικεί του Ατρομήτους η σημερινή θέση τους

Αθλητισμός /

Η τύχη «γύρισε» για ακόμη μια φορά «την πλάτη» στους Ατρόμητους πρώην δήμου Γαλλικού. Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο τού Καμπάνη και παρακολούθησαν την αναμέτρηση μεταξύ των Ατρομήτων και του ΑΣ Κολινδρού έγιναν μάρτυρες ενός απίστευτο «μπίζερ μπάτερ» τρίποντου από την αντίπαλη ομάδα που όμοιο του δεν έχει καταγραφεί στα χρονικά της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι Ατρόμητοι νικούσαν 66-65 με ενάμισυ δευτερόλεπτο πριν την λήξη και όλα έδειχναν οτι θα ήταν οι νικητές. Ωστόσο, μετα απο άστοχη βολή ,οι φιλοξενούμενοι πήραν την μπάλα ριμπάουντ και τροφοδότησαν πάσα στον Κατσιανο και αυτός,έριξε μία απίστευτη τρίποντη “βόμβα” περίπου από τα 22μετρα γράφοντας το τελικό 65-68! Ή ομάδα των Ατρομητων πάλεψε το αγώνα στα ίσια απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα και εδικαιούτο της νίκης. Έδειξε τις πραγματικές δυνατότητες της, και φάνηκε ότι αδίκως βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη.

Ο σύλλογος των Ατρομητων καταδικάζει τις απαράδεκτες φραστικές συμπεριφορές ωρισμένων παικτών του Κολινδρού στο τέλος του παιχνιδιού κατά την διάρκεια των πανηγύρισμων,σε ένα γήπεδο που δεν έχει ακουστεί το παραμικρό και που τους αγώνες παρακολουθούν κυρίως παιδιά της ακαδημίας συγγενείς,φίλοι και γυναίκες των παικτών.

Τα δεκάλεπτα:
21-14, 16-18 (ημιχρόνιο 37-32)
15-21, 14-15 (τελικό 66-68)

Η σύνθεση: Καπνίδης 4, Υφαντίδης 16, Ναρλίδης 15, Ανδρεάδης 5, Ζλατούδης 1, Βλαχόπουλος 10, Κουτρής 10, Ανανιάδης 6.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΚΥΝΗΓΟΙ

Οι ιστορίες με κρυμμένους θησαυρούς στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι μύθοι σαν τον Αισώπειο με το γεωργό που λίγο πριν […]