Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση

Στο θέμα των εργατικών κατοικιών Αξιούπολης παρενέβη και ο βουλευτής Κιλκίς και πρώην υφυπουργός παιδείας Γεώργιος Γεωργαντάς.

Από ό,τι πληροφορηθήκαμε, ο Κιλκισιώτης πολιτικός εμφανίσθηκε κατά την διάρκεια της επικοινωνίας του με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες στην Αθήνα.
Και τούτο, διότι υπάρχει, όπως αναφέρει και σε σχετικό του δημοσίευμα ο «Μ», καθυστέρηση στο θέμα ελέγχων στους φακέλλους των δικαιούχων.

Μάλιστα κατέστησε σαφές, ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, επιφυλασσόμενος, εάν συνεχισθεί η αργοπορία στην διεκπεραίωση του ζητήματος, να προχωρήσει σε σχετική ερώτηση στην Βουλή, ενώ παράλληλα άφησε «ανοικτό» και το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικώς εναντίον κάθε υπευθύνου, σε περίπτωση που θα υπάρξουν φθορές στις κατοικίες λόγω καθυστερήσεως απόδοσής τους στους δικαιούχους.

«Και ο άγιος φοβέρα θέλει» που λέει και το γνωμικό!

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]