Αδικαιολόγητη καθυστέρηση

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Στο θέμα των εργατικών κατοικιών Αξιούπολης παρενέβη και ο βουλευτής Κιλκίς και πρώην υφυπουργός παιδείας Γεώργιος Γεωργαντάς.

Από ό,τι πληροφορηθήκαμε, ο Κιλκισιώτης πολιτικός εμφανίσθηκε κατά την διάρκεια της επικοινωνίας του με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες στην Αθήνα.
Και τούτο, διότι υπάρχει, όπως αναφέρει και σε σχετικό του δημοσίευμα ο «Μ», καθυστέρηση στο θέμα ελέγχων στους φακέλλους των δικαιούχων.

Μάλιστα κατέστησε σαφές, ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, επιφυλασσόμενος, εάν συνεχισθεί η αργοπορία στην διεκπεραίωση του ζητήματος, να προχωρήσει σε σχετική ερώτηση στην Βουλή, ενώ παράλληλα άφησε «ανοικτό» και το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικώς εναντίον κάθε υπευθύνου, σε περίπτωση που θα υπάρξουν φθορές στις κατοικίες λόγω καθυστερήσεως απόδοσής τους στους δικαιούχους.

«Και ο άγιος φοβέρα θέλει» που λέει και το γνωμικό!

Περισσότερα

Το φλουρί στον πρόεδρο

Το απόγευμα της Τρίτης 31.1.23, λίγο πριν την έναρξη της 2ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα. […]

Και «καμμένες» και… άσβηστες

Μάλλον δεν συνιστά και την καλύτερη τιμή στην μνήμη του θρύλου του αντάρτικου του Πόντου Ευκλείδη Κουρτίδη… ο φωτισμός του […]

Δείτε ακόμα