Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Τουριστική… ατραξιόν!

Σε “τουριστική… ατραξιόν” της Γουμένισσας τείνει να καταστεί η ημιάγρια αγέλη από βοοειδή που διαβιεί σε περιοχές της βορειοδυτικής ύπαίθρου της “νύμφης” του Παΐκου.

Δυστυχώς, γιά όσους οδηγούς και πεζούς ενίοτε κατευθύνονται από και προς τον οικισμό της Γρίβας η περίπτωση να βρεθούν ξαφνικά αντιμέτωποι με το απλανές βλέμμα του συμπαθούς κατά τα λοιπά ογκώδους τετραπόδου δεν φαντάζει και τόσο απίθανη.

Παρά τις κατά καιρούς εξαγγελθέντα από πλευράς δήμου Παιονίας για την περισυλλογή τους, το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται μέχρι και σήμερα, όπως δείχνει το φωτογραφικό στιγμιότυπο, καθώς ο δήμος δεν διαθέτει τα κατάλληλα μέσα (όπλο, χειριστή και σχετική άδεια), ώστε αρχικώς να τα ναρκώσει, εν συνεχεία να τα συλλέξει και στην συνέχεια να τα παραδώσει σε κτηνοτρόφο όπως έχει συμφωνήσει.

Και επειδή όπλο δεν βλέπουμε στον ορίζοντα για τον δήμο, μήπως να σκεφτόμασταν για κανένα υπνωτιστή και μάλιστα με ειδικά προσόντα ώστε να τις υπνωτίσει σε βολικό μέρος και γλυτώσουμε από το …βλέμμα τους;

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]

Δείτε ακόμα