Οικονομία

Αδελφοποιούνται σε επίπεδο επιμελητηρίων Κιλκίς-Σμύρνη

Από το εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:
«Οι στενές σχέσεις, συνεργασίας των δύο επιμελητηρίων Σμύρνης και Κιλκίς ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες και κορυφώθηκαν στην πρόσφατη τρίτη συνάντηση Ελλάδος – Τουρκίας και σε διακυβερνητικό επίπεδο, παρουσία πολυπληθών κλιμακίων των δύο χωρών και των πρωθυπουργών τους.
Σε αυτή την συνάντηση ο πρόεδρος του επιμελητηρίου της Σμύρνης Εκρέμ Ντεμιρτάς εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συνεργασία όχι μόνο οικονομικοεπιχειρηματικής αλλά και πολιτισμικής μεταξύ των δύο περιοχών, που συνδέονται με πλείστους δεσμούς αιώνων, και απηύθυνε προς τον ομόλογό του πρόεδρο του επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλο Τονικίδη επίσημη πρόταση αδελφοποίησης των δύο φορέων, η οποία έγινε δεκτή με ιδιαίτερη ικανοποίηση. Την Παρασκευή, λοιπόν, 3 Απριλίου 2015, θα γίνει στις εγκαταστάσεις του επιμελητηρίου Σμύρνης η αδελφοποίηση του τοπικού επιμελητηρίου με το αντίστοιχο του Κιλκίς. Με αυτήν την ενέργεια οι δύο φορείς θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν προς όφελος των μελών τους τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των περιοχών τους με γνώμονες την ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο επιμελητηρίων, την ανάπτυξη οικονομικών σχέσεων σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικότητας, και την δρομολόγηση συνεργασιών και κοινών επενδυτικών πρωτοβουλιών.
Το Σύμφωνο Αδελφοποίησης των δύο φορέων είναι το επιστέγασμα μιας νέας σχέσης αναγνώρισης και συνεργασίας, η οποία ξεκίνησε με μεγάλη αισιοδοξία και αναμένεται να συνεχιστεί με λαμπρές προοπτικές.
Η αποστολή του Επιμελητηρίου Κιλκίς με επικεφαλής τον πρόεδρο του θα αναχωρήσει στις 2.4.15».

Περισσότερα

Επιστολή του Χ.Χατζημλάδη προς τον Κ.Χατζηδάκη για την αύξηση του ΦΠΑ των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής

Επιστολή απέστειλε ο προέδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης, προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη σχετικά με […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]