Αθλητισμός

Αδειοδοτήθηκε και θα λειτουργεί χωρίς κανένα νομικό πρόβλημα το κλειστό γυμναστήριο Καμπάνη

Προστριβή μεταξύ του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας Κώστας Ζώτου και του αντιδημάρχου προνοίας Δημήτρη Θεοδωρίδη προκλήθηκε κατά την διάρκεια συζήτησης επί του εκτός ημερησίας διατάξεως θέματος της λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου Καμπάνη, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Πέμπτης 16.6.22.

Ήταν η πρώτη «δια ζώσης» συνεδρίαση μετά την άρση σειράς μέτρων κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, και το συγκεκριμένο θέμα έθεσε ο κ.Ζώτος, με αναφορές σε λειτουργικά προβλήματα του εν λόγω γυμναστηρίου, «που εμποδίζουν την απρόσκοπτη αθλητική δραστηριότητα και άθληση, επιβαρύνοντας του τοπικούς αθλητικούς συλλόγους».

Απαντώντας, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης υπενθύμισε το από αποπερατώσεως του γυμναστηρίου υφιστάμενο πρόβλημα αδειοδότησης: «Ξεκίνησε η διαδικασία αδειοδότησης, καθώς μετά τις δικές μας παρεμβάσεις πληροί πλέον τις προϋποθέσεις φιλοξενίας αγωνιστικών και προπονητικών δραστηριοτήτων».

Τα πνεύματα οξύνθηκαν προς στιγμήν, όταν ο κ.Ζώτος επέμεινε σε σειρά προβλημάτων στις υποδομές της εγκατάστασης, προκαλώντας την αντίδραση του κ.Θεοδωρίδη, καταλόγισε στον κ.Ζώτο «ανούσιες αιτιάσεις για ένα θέμα, για το οποίο πήρε απάντηση τέσσερις φορές».

Ο κ.Θεοδωρίδης διευκρίνσε, ότι, ενώ το κλειστό γυμναστήριο Καμπάνη αδειοδοτήθηκε, οι κανόνες και το πρόγραμμα χρήσης του προσαρμόσθηκαν αναγκαστικώς στα υγειονομικά πρωτόκολλα, λόγω πανδημίας».

Η συζήτηση «έκλεισε» με παρέμβαση του δημάρχου Δημήτρη Κυριακίδη: «Από την αρχή ακόμη της χρήσης του το κλειστό γυμναστήριο Καμπάνη λειτουργούσε χωρίς άδεια. Η διοίκηση του δήμου ακολούθησε κατά γράμμα, ό,τι προβλεπόταν για την αδειοδότηση.

Έτσι, από την νέα αγωνιστική περίοδο αυτή η αθλητική εγκατάσταση θα λειτουργεί χωρίς νομικό κώλυμα».

Περισσότερα

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς