Πολιτική

«Άδειασε» από μετανάστες και πρόσφυγες το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Θεά Δήμητρα»

Προς την κατεύθυνση της πλήρους αποχώρησης όσων μεταναστών και προσφύγων διαβιούν στην ξενοδοχειακή μονάδα “Θεά Δήμητρα” και οι οποίοι με την κατά περιόδους και περιστάσεις παραβατική τους συμπεριφορά είχαν προκαλέσει αντιδράσεις από μέρους της τοπικής κοινωνίας, οδεύουν οι τελευταίες εξελίξεις.

Και τούτο διότι χθές το πρωί αναχώρησαν από το επίμαχο συγκρότημα 80 εξ αυτών, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στο αμέσως προσεχές διάστημα πρόκειται να αναχωρήσει και οι υπόλοιποι από τους τριακοσίους περίπου ,πρίν την εν λόγω αναχώρηση, διαμένοντες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα, όπου ως γνωστόν είχαμε δύο θανάτους ,πιθανόν από αυτοκτονία, πριν από λίγο καιρό.

Δεδομένα τα οποία σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν θα επαληθεύσουν όλα όσα είχε προαναγγείλει στην λαΪκή συνέλευση κατοίκων του λεκανοπεδίου των Μουριών τον περασμένο Οκτώβριο ο καταγόμενος από την περιοχή βουλευτής Κιλκίς και υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης Γεώργιος Γεωργαντάς.

Περισσότερα

Στ.Παραστατίδης: Τρεις προτάσεις για την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης στη χώρα και την αναδιανομή του πλούτου

Παρουσίασε στοιχεία για το φορολογικό πλαίσιο στη χώρα, αλλά και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ Στο κάδρο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται […]

Δείτε ακόμα