Αθλητισμός

«Βαρειά» ήττα υπέστη στην Νάουσα ο Αλέξανδρος Αξιούπολης

Το αξιουπολίτικο χειροσφαιρικό συγκρότημα βρέθηκε σε κακή ημέρα, ενώ συγχρόνως το αντίστοιχο του τοπικού Ζαφειράκη σε πολύ καλή, με τον συνδυασμό αυτό να αποφέρει φυσιολογικώς το ανωτέρω αποτέλεσμα.

Ο Αλέξανδρος στάθηκε με αξιώσεις στον αγωνιστικό χώρο μόνο στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα, «ακολουθώντας» τον Ζαφειράκη από «απόσταση» ενός-δύο, το πολύ τριών τερμάτων.

Μετά υπέστη αγωνιστικό «βραχυκύκλωμα», με επακόλουθο οι γηπεδούχοι να προηγηθούν στο ημιχρόνιο με 17-9 και στην επανάληψη να διευρύνουν συνεχώς το προβάδισμα, προσδίδοντας θριαμβευτικές διαστάσεις στην νίκη τους.

Οι Αξιουπολίτες οφείλουν να αντιμετωπίσουν αυτόν τον αγώνα ως «κακή παρένθεση», απόρροια της τουλάχιστον μιάς εντελώς αρνητικής εμφάνισης που νομοτελειακώς πραγματοποιεί κάθε ομάδα κατά την διάρκεια μιας αγωνιστικής περιόδου, και να «ανασκουμπωθούν» αμέσως εν όψει του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος βορείου ομίλου α2 εθνικής κατηγορίας, ώστε να δώσουν με «άλλον αέρα» τις επόμενες «μάχες», που θα κρίνουν την υπόθεση της παραμονής του Αλέξανδρου.

Η σύνθεση:
Γιάντσιτς (Στεφανίδης), Μόγας, Μουτούδης, Καραπεΐδης, Καλπακίδης, Μενεψάκος, Μάρτσης, Ρ.Παπαρήγας, Αριστείδου, Ζηλίδης, Μαυρόπουλος Καλαϊτζίδης, Τσακαλίδης.
Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Σάββατο 20-1-18, 18.00, Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης-Αλέξανδρος Αξιούπολης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα