Αθλητισμός

Η επίθεση – «φωτιά», αλλά η άμυνα… «σουρωτήρι» για τον Αλέξανδρο Αξιούπολης

Η επίθεσή της «έβγαλε φωτιές» και ήταν ευθέως ανάλογη των πραγματικών δυνατοτήτων της χειροσφαιρικής ομάδας του Αλέξανδρου Αξιούπολης.

Όμως, η άμυνά της θύμιζε …«σουρωτήρι», πόρρω απέχουσα από τον δυναμισμό, το πάθος και την αποτελεσματικότητα, που την διέκρινε έως το πρόσφατο παρελθόν.

Έτσι, στον αγώνα του κλειστού γυμναστηρίου Προσωτσάνης Δράμας ο Αλέξανδρος ηττήθηκε από τον τοπικό ΑΟΠ με 37-33, σε μιάν από τις σπάνιες φορές που δεν κέρδισε εκτός έδρας αγώνα, αν και σημείωσε πάνω από τριάντα τέρματα.

Βεβαίως, αν και σύντομο λόγω ειδικών συνθηκών, το πρωτάθλημα α’ υποομίλου βορείου ομίλου α2 εθνικής κατηγορίας βρίσκεται ακόμη στην αρχή του, οπότε υπάρχουν ακόμη χρονικά περιθώρια γιά το αξιουπολίτικο συγκρότημα, να περιορίσει δραστικώς τις αμυντικές αδυναμίες, που φανέρωσε στο ξεκίνημα και να ανασυγκροτηθεί στον επιθυμητό βαθμό.

Αρκεί βεβαίως, να συντονισθούν οι πάντες σ’ αυτό, ώστε να εξασφαλισθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες προετοιμασίας γιά κάθε αγώνα και να ανακτήσει ο Αλέξανδρος την δυναμική που του επιτρέπει να είναι ανταγωνιστικός σ’ αυτήν την κατηγορία.

Η σύνθεση: Ψάρρας (Στεφανίδης), Παλαιστής 1, Μουτούδης 3, Καράγγελος 2, Καλπακίδης 5, Ζάρρας 3, Κέφαλος 1, Κωστόπουλος 2, Κουρούπης 4, Καραγιάννης 2, Ζηλίδης 2, Καραπεϊδης 8, Τουλκερίδης.

Η επομένη ημέρα: Σάββατο 24.10.20, 17.00, Αλέξανδρος Αξιούπολης – Ασπίδα Ξάνθης

Τα πλήρη αποτελέσματα

Ασπίδα Ξάνθης-Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης 29-31

ΑΟ Προσωτσάνης Δρ.-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 37-33

Δεν αγωνίσθηκε ο Φοίβος Συκεών

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2η αγωνιστική)
1. Κύκλωπες Αλεξανδρούποληςς 2 68-62 4
2. Φοίβος Συκεών 1 29-18 2
3. ΑΟ Προσωτσάνης Δράμας 2 70-70 2
4. Ασπίδα Ξαάνθης 1 29-31 0
5. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 2 51-66 0

Η επομένη ημέρα
(Σαββατοκύριακο 24 και 25.10.20)
Φοίβος Συκεών-ΑΟ Προσωτσάνης Δράμας
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ-Ασπίδα Ξάνθηςς
Δεν αγωνίζονται οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]