Αθλητισμός

Πάλεψε αλλά δεν τα κάταφερε ο Αλέξανδρος στην Αλεξανδρούπολη

Ήττα για την ομάδα του Αλέξανδρου στην Αλεξανδρούπολη απο τους Κύκλωπες με το τελικό 31-28.

Έχοντας εκτός έξι αθλητές της είτε από τραυματισμούς, είτε από σχολικές υποχρεώσεις που τους εμπόδισαν να την ακολουθήσουν, πάλεψε το παιχνίδι και ήταν στην διεκδίκηση του ως το τέλος χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να φύγει με το διπλό.

Το κακό πρώτο 5λεπτο στην επανάληψη όπου εκεί η γηπεδούχος ομάδα έχτισε μια διαφορά πέντε τερμάτων ήταν αυτό που καθόρισε και τελικά το παιχνίδι καθώς στα πρώτα 30 λεπτά οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με το ημίχρονο να είναι ισόπαλο 14-14.

Πρώτος σκόρερ των Κυκλώπων ο Ηλίας Γκάρας με 9 τέρματα, ενώ της Αξιούπολης και της αναμέτρησης ο Λευτέρης Κουρούπης με 13.

Με αυτούς τους δύο βαθμούς οι Κύκλωπες έφτασαν τους 11 βαθμούς, ξεπέρασαν την Αξιούπολη και έπιασαν την Εκμάθηση Αθλημάτων στην 5η θέση της βαθμολογίας στον Βόρειο όμιλο.

Τα 5λεπτα: 3-2, 5-4, 7-6, 8-9, 12-11, 14-14 (ημίχρονο), 19-16, 23-18, 24-20, 25-23, 27-25, 31-28.

Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Παπαχρήστου): Νικολαΐδης, Blidof, Τουλιόπουλος 1, Ναβροζίδης 4, Πιστόλας 7, Γκάρας 9, Μπασδάνης, Σωτηρόπουλος 7, Μπουλταδάκης, Κωστόπουλος, Μαρκοπουλιώτης 3, Χαραλαμπάκης, Καραβασίλης Β., Καραβασίλης Δ., Παπανδρέου, Πέξας.

Αλέξανδρος Αξιούπολης (Καρυπίδης): Καραπεΐδης 2, Τζιάκης 2, Μεϊμαρίδης, Παπαρήγας 1, Ξεκουκουλωτάκης, Κέφαλος 3, Κουρούπης Ε. 13, Δημολλάρης 7, Παπαρίδης, Καϊσίδης, Καρακασίδης, Κουρούπης Δ., Κετικίδης.

Περισσότερα

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πολυκάστρου ανανεώνεται, θέτοντας νέους στόχους για την επόμενη περίοδο

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πολυκάστρου ανανεώνεται, θέτοντας νέους στόχους για την επόμενη περίοδο. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πολυκάστρου, εδώ και χρόνια, αποτελεί […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Στο Ζάππειο, στη μεγάλη γιορτή Δημοκρατίας, μαζί με πλήθος κόσμου, στην ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.