Αθλητισμός

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Αλέξανδρος στην Βέροια

Δεν μπόρεσε να επιστρέψει με τη νίκη από την Βέροια η ομάδα του Αλέξανδρου, καθώς ηττήθηκε με το τελικό 28-27 .
Ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι με συνεχείς ανατροπές στο σκορ και μέγιστο προβάδισμα για τις 2 ομάδες τα 3 τέρματα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι φτιάχνοντας μια διαφορά 3 τερμάτων ( 4-1) επιβάλλοντας σχετικώς τον ρυθμό τους μέχρι τα μισά περίπου το πρώτου μέρους όπου η ομάδα μας ισορρόπησε ισοφαρίζοντας σε 7-7 και πηγαίνοντας γκολ γκολ ως το ημίχρονο με το 16-16 να δείχνει το πόσο αμφίρροπο ήταν το παιχνίδι τα πρώτα 30 λεπτά.
Στο β μέρος η ομάδα της Αξιούπολης άρχισε να φέρνει το παιχνίδι προς το μέρος της παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 20-23 κρατώντας ένα ισχνό προβάδισμα μέχρι περίπου το 55 του παιχνιδιού όπου και ισοφαρίστηκε σε 26-26.
Ο Φέρωνας πήρε το προβάδισμα 1 λεπτό πριν την λήξη του παιχνιδιού διαμορφώνοντας το τελικό 28-27 , καθώς στην τελευταία της επίθεση η ομάδα μας δεν κατάφερε να σκοράρει.
Ένα παιχνίδι που όσοι το παρακολουθήσαν έφυγαν γεμάτοι με όσα είδαν ασχέτως αν ήταν στην πλευρά των νικητών ή των ηττημένων.
Επόμενος εξαιρετικά δύσκολος εντός έδρας αγώνας απέναντι στην ΧΑΝΘ το Σάββατο 2.12.23.
Οι συνθέσεις:
ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Μαρκάκης 2, Μποστανίτης, Γκανέτσιος, Καμπάς, Κερλίδης 2, Σιουκιούρογλου, Τζωρτζίνης, Αλ.Ταπάντζης, Βασιλειάδης, Φιλιππίδης 7, Χρ. Ταπάντζης 4, Μπαλτζής 2, Αλεξίου 10, Μαυρίδης 1, Στεφανόπουλος, Φιλοσόγλου 1.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ: Παπαρίδης, Αναστασιάδης 2, Μειμαρίδης, Πούλκος, Καρακασίδης, Τζιάκης, Κέφαλος 2, Ψωμαθιανός 8, Μέλλιος, Ιωαννίδης, Καραγιάννης 2, Δημολάρης 7, Τσαγκαράκης, Παπαδόπουλος, Παπαρήγας 6.
Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας