Αθλητισμός

Αρχή Αλέξανδρου με εντός έδρας ήττα… “εντός προγράμματος”

Ο συνδυασμός της ανανέωσης και της ελλιπούς προετοιμασίας του Αλέξανδρου Αξιούπολης με την πληρότητα, πείρας και σαφώς μεγαλύτερη αγωνιστικό ετοιμότητα του Φοίβου Συκεών Θεσσαλονίκης, “δρομολόγησε” από νωρίς την έκβαση της μεταξύ τους αναμέτρησης γιά την πρώτη αγωνιστική ημέρα του χειροσφαιρικού πρωταθλήματος β΄ υποομίλου α2 εθνικής κατηγορίας.

Έτσι, το αξιουπολίτικο συγκρότημα ηττήθηκε από το θεσσαλονικιώτικο με 29 – 18, σε ένα, ωστόσο, αρνητικό αποτέλεσμα, από εκείνα τα οποία, σε σχέση με τον ανωτέρω συνδυασμό, χαρακτηρίζονται ως εντός προγράμματος”.

Άλλωστε, η απογοήτευση γι’ αυτό το αποτέλεσμα αντισταθμίζεται εν μέρει από την ικανοποίηση γιά την εμφάνιση των αρκετών νέων παιδιών, των προερχομένων από το “φυτώριο” του συλλόγου, με ωρισμένες ιδίου χαρακτήρος έξωθεν προσθήκες, που, πράγματι, έδωσαν υποσχέσεις γιά το μέλλον.

Η σύνθεση:
Ψάρρας (Στεφανίδης), Κωστόπουλος 2, Καράγγελος 6, Κουρούπης, Καλπακίδης 1, Ζιάρας, Κέφαλος 2, Ζηλίδης 3, Μουτούδης 1, Δουλουμπάκας 1, Χουζούρης1, Καραπεϊδης 1, Τσορλίνης, Καραγιάννης.

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Κυριακή 18-10-20, 17.00, ΑΟ Προσωτσάνης Δράμας -Αλέξανδρος Αξιούπολης,

Περισσότερα
Δείτε ακόμα