Αθλητισμός

Μεγάλη νίκη του Αλέξανδρου επί του Άρη στην πρεμιέρα της Α2

Πολύ μεγάλη νίκη για την νεανική ομάδα του Αλέξανδρου Αξιούπολης  απέναντι στον ιδιαιτέρως ενισχυμένο και ποιοτικό Άρη Θεσσαλονίκης με τελικό σκορ 28-26 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.
Ένα εκπληκτικό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο σε όλο το 60λεπτο καθώς έσπασαν καρδιές.
Και στα δύο ημίχρονα ίδια εικόνα με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε το προβάδισμα με 2-3 τέρματα όμως στο τέλος να γυρνάει το παιχνίδι υπέρ της Αξιούπολης.
Όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες μας εξαιρετικοί καθώς υπερέβαλαν εαυτούς για να καλύψουν και τους απόντες, πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ο 17χρονος Τουλκερίδης με 9 τέρματα, ενώ ακολούθησε ο νεοφερμένος και εξαιρετικος σήμερα 18χρονος Δημολλάρης με 6 τέρματα.
Ιδιαίτερη στιγμή η είσοδος του αρχηγού Μωυσή Καραπείδη στο 55΄, όπου έπεσε πραγματικά το γήπεδο.
Επίσης στα κρίσιμα σημεία ο τερματοφύλακας Θάνος Ιωαννίδης δήλωσε παρών!
Πολύ καλά στάθηκε το διαιτητικό δίδυμο των Βαγγελτζίκη – Γκόγκα.
Ο 17χρονος πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού με 9 τέρματα Γιώργος Τουλκερίδης δήλωσε :
“Είναι μια εξαιρετικα σημαντική νίκη για εμάς αν συνυπολογίσουμε τον δυνατό αντίπαλο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε σε συνδυασμό και με τα δικά μας προβλήματα σημαντικών απουσιών.
Παραμείναμε όμως πιστοι στο πλάνο που μας είπε ο προπονητής μας για 60 λεπτά ακόμα και στα λάθη μας και όταν ήμασταν πίσω στο σκορ κι εν τέλει δικαιωθηκαμε.
Θεωρώ πως σιγά σιγά αποκτάμε το μέταλλο που μας χρειάζεται και στο επίπεδο των Ανδρών κι εχοντας ως βάση την σημερινή μέρα είμαι σίγουρος ότι έρχονται ακόμα καλύτερες,μέσα βεβαίως από την ασταμάτητη δουλειά μας στις προπονήσεις.
Η σύνθεση του Αλέξανδρου Αξιούπολης: Ιωαννίδης τφ, Κετικίδης τφ, Στεφανίδης τφ, Κέφαλος 1, Καραγιάννης 3, Παπαρίδης, Ιωαννίδης, Κουρούπης Δ., Τουλκερίδης 9, Καϊσίδης, Γουβιανάκης 2, Παπαρήγας 2, Δουλουμπάκας 2, Καραπείδης 3, Καλπακίδης, Δημολλάρης 6.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα “Μαχητής του Κιλκίς” την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Περισσότερα

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]