Επίδειξη ισχύος από τον ΓΑΣΚ με 35-24 επί της ΑΕ Πανοράματος

Αθλητισμός /

Απέναντι στην ΑΕ Πανοράματος Θεσσαλονίκης ο ΓΑΣ Κιλκίς είχε “χέρι κοφτερό” και το “πόδι… στο γκάζι”.

Έτσι, ο αγώνας του νέου κλειστού γυμναστηρίου Κιλκίς, του Σαββάτου 19.11.22, γιά το χειροσφαιρικό πρωτάθλημα βορείου ομίλου α2 εθνικής κατηγορίας, εξελίχθηκε σε επίδειξη ισχύος του κιλκισιώτικου συγκροτήματος, απόρροια της οποίας το υπέρ αυτού τελικό 35-24.

Ουσιαστικώς “η μπουγάδα καθάρισε” από το πρώτο ημιχρόνιο, όταν οι Κιλκισιώτες αντέδρασαν πολύ γρήγορα στην απόπειρα αιφνιδιασμού από τους Θεσσαλονικείς, με το δυναμικό ξεκίνημά τους, κυριάρχησαν απολύτως μετά το πρώτο πεντάλεπτο και ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους με το εμφαντικό 20-9!

Η καταφανής υπεροχή σε όλους τους τομείς προσέφερε στην τεχνική ηγεσία του ΓΑΣΚ την δυνατότητα να προσδώσει στον αγώνα χαρακτήρα “δυνατής” προπόνησης, με χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, συνεχείς δοκιμές σχημάτων και πειραματισμούς σε θέματα τακτικής, χωρίς να αφεθεί το παραμικρό περιθώριο ουσιαστικής αντίδρασης στην ομάδα του Πανοράματος.

Είναι χαρακτηριστικό το ότι σχεδόν το σύνολο των παικτών της κιλκισιώτικής “βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα”, ενώ δεν ήταν άσχημη και η αμυντική απόδοσή τους, με δεδομένο το ότι, όπως αναφέρθηκε, μετά το πρώτο ημιχρόνιο δεν χρειάσθηκε να δώσουν έμφαση σ’ αυτήν.

Περισσότερο δε από την, ούτως ή άλλως μέχρις ενός σημείου αναμενόμενη, νίκη “μέτρησε” σ’ αυτόν τον αγώνα η επανάληψη της διαπίστωσης, ότι το κιλκισιώτικο συγκρότημα βασίζεται σε όλους ανεξαρτήτως τους παίκτες του, κάτι που το καθιστά περισσότερο ανταγωνιστικό στην υπόθεση της διεκδίκησης του τίτλου και (επ)ανόδου στην ανώτερη κατηγορία του ελληνικού χειροσφαίρου.

Η σύνθεση:
Τριανταφύλλου (Βασιλειάδης), Κυπραίος 5, Α. Μαυρόπουλος, Αρ. Φαχουρίδης 5, Γιαννακόπουλος 1, Στ. Φαχουρίδης 3, Ελευθεριάδης 4, Χ. Μαυρόπουλος 3, Καρυοφύλλης 5, Καρβουνίδης 5, Πιστόλας 4.

Τα πλήρη αποτελέσματα
ΓΑΣ Κιλκίς- ΑΕΠ Πανόραμα 35-24
Πανελλήνιος- Πήγασος Κυψέλης 39-14
Αθηναϊκός- HC Σαλαμίνα 24-28
Ακαδημία Πάτρας- Ολυμπιακός Κερατσινίου 32-32
Φίλιππος Βέροιας- Άρης Θεσσαλονίκης 31-29

*Η επόμενη αγωνιστική ημέρα: Σάββατο 26.11.22, Εκμάθηση Αθλημάτων Πολίχνης Θεσσαλονίκης – ΓΑΣ Κιλκίς, σε γήπεδο και με ώρα έναρξης που επίκειται να ορισθούν.

Περισσότερα

«Τετράδα» γιά περισσότερα

Εθνικός Αξιουπόλεως, έτος ιδρύσεως 1946. Πάικο Γουμένισσας, έτος ιδρύσεως 1950. Κιλκισιακός, έτος ιδρύσεως 1961. ΑΕ Πολυκάστρου, έτος ιδρύσεως 1968, με […]

Δείτε ακόμα

Τα δοξασμένα “φτερά του Πόντου” τίμησε ο δήμος Παιονίας στην μνήμη του ανθυποσμηναγού Στέφανου Μαυροματίδη

Kλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης και αγνού πατριωτισμού επικράτησε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε την Κυριακή 4.12.22, στο δημοτικό κατάστημα Αξιουπόλεως ο […]