Αθλητισμός

Γιά πρώτη φορά στην ανώτερη κατηγορία ΕΠΣΚ ο Α.Ο. Καστανιών

Το «τελεσίγραφο» της ΕΠΣ Κιλκίς στον ΑΟ Αγίου Αντωνίου εξέπνευσε. Δυστυχώς η συγκεκριμένη ομάδα που εκπροσωπεί ένα χωριουδάκι 70 κατοίκων και γιά πρώτη φορά στην ιστορία της ανήλθε στην ανώτερη κατηγορία, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματις, γι’ αυτό και δεν δήλωσε συμμετοχή.
Στον δευτεραθλητή ΑΟ Καστανεών «τρίβουν τα χέρια τους» από ικανοποιήση. Τελικώς αυτοί θα έχουν την τύχη του «πρωτάρη» και θα βρεθούν στα «σαλόνια», πραγματοποιώντας ένα όνειρο 43 ετών (έτος ίδρυσης του σωματείου το 1971).
Οι Καστανιές θα είχαν εξασφαλίσει την άνοδο από τον περασμένο Μάιο, αλλά τους «χάλασε» τα σχέδια ο απρόσμενος υποβιβασμός του Κιλκισιακού από την δ’ εθνική, κατηγορία σε μοιραία ισοβαθμία, την τελευταία αγωνιστική ημέρα.αοκ νεο
Τέλος καλό, όλα καλά και οι προετοιμασίες βρίσκονται στο «φόρτε» γιά την διοίκηση του Γιάννη Βινιάδη και τον νεοφερμένο τεχνικό Θεοδόση Ρακιντζόπουλο.
Ο ΑΟ Καστανιών εκπροσωπεί ένα χωριό με τετρακόσιους μονίμους κατοίκους και βασίζεται αποκλειστικώς σε γηγενείς ποδοσφαιριστές.
Ηδη έχουν παραμείνει 19 παίκτες οι Θόδωρος Ροδακόπουλος, Θανάσης Ροδακόπουλος, Απόστολος Γεωργιάδης, Σταύρος Νικολαϊδης, Αντώνης Κουτσουρίδης, Νίκος Ασημακίδης, Ανέστης Νικολαϊδης, Γιώργος Χασάπης, Θανάσης Νικολαϊδης, Γιώργος Τακαβάκης (ο μέσος), Κώστας Τακαβάκης, Οδυσσέας Τακαβάκης, Σωτήρης Πένιος, Λάκης Χουρμουζιάδης, Γιώργος Νικολαϊδης, Οδυσσές Τελιανίδης, Τάσος Ασημακίδης, Τάσος Λουνής και Γιάννης Μανάδης.
Στην νέα εποχή ο ΑΟ Καστανεών θα πρέπει να πορευτεί χωρίς τον απόλυτο «αστέρα» του Γιώργο Τακαβάκη, περυσινό προπονητή και «αρχιεκτελεστή» που επέλεξε το Πάικο Γουμένισσας, καθώς και τον Τάσο Σκούνη.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας