Διαδικτυακή εισήγηση των «Αργοναυτών» με θέμα «Θέλει αρετή και τόλμη ο αγώνας της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου”

Η ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» ανακοινώνει την συνέχιση του κύκλου διαδικτυακών εισηγήσεων – σεμιναρίων 2020-21, με τίτλο «ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ: Ιστορία – Λαογραφία – Παράδοση – Τέχνη – Πολιτισμός».
Η έννατη διαδικτυακή εισήγηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Μαΐου 2021, από τις 8 εώς τις 9 το βράδυ, με θέμα «Θέλει αρετή και τόλμη ο αγώνας της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου”.
Προσκεκλημένος εισηγητής: Dr. Κων/νος Φωτιάδης – Oμότιμος καθηγητής Ιστορίας πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Η εισήγηση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας zoom, όπου μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.
Οι κωδικοί πρόσβασης στην συνάντηση είναι οι εξής:
Meeting ID: 896 9137 2623
Passcode: 139185
Εναλλακτικά ακολουθείστε τον σύνδεσμο:
https://us02web.zoom.us/j/89691372623…
Θα είμαστε όλοι παρόντες και παρούσες.
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ