Κοινωνία

Ο 8ος Λαϊκός Περίπατος Υγείας και Αλληλεγγύης του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Την Δευτέρα 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ο “8ος Λαϊκός Περίπατος Υγείας και Αλληλεγγύης” του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης με συνδιοργανωτές την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς και το δήμο Κιλκίς.

Στο Λαϊκό Περίπατο συμμετείχαν περίπου 100 άτομα μεταδίδοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής ενάντια στη διαφορετικότητα και το ρατσισμό.

Συμμετείχαν όλοι οι φορείς αναπηρίας της πόλης και σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς, συγκεκριμένα ο σύλλογος γονέων – κηδεμόνων & υποστηρικτών ΚΚΣ, το ΚΔΑΠμεΑ του δήμου Κιλκίς, το ειδικό δημοτικό σχολείο Κιλκίς, το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς, ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία «βηματίΖΩ», το 8ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς και το 1ο γυμνάσιο Κιλκίς.

Ευχαριστούμε το χορηγό της εκδήλωσης «Χαρτοποιία SONOCO ΕΛΛΑΣ Α.Ε», καθώς επίσης και το Τμήμα Τροχαίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, που συνέβαλε στην ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του περιπάτου.

Η δράση περιλαμβάνεται στο έργο «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα