Αθλητισμός

Με τη συμμετοχή 238 δρομέων ο 7ος ημιμαραθώνιος Πάικου

Με νικητές τον Αχιλλέα Χριστάνα και την Βένη Δήμπαρη ολοκληρώθηκε ο 7ος Ημιμαραθώνιος Πάικου την Κυριακή 5 Νοεμβρίου που και φέτος ήταν αφιερωμένος στην προστασία των νερών του Παίκου.

Συμμετείχαν 238 δρομείς, οι οποίοι απόλαυσαν με την βοήθεια και του καιρού μια όμορφη διαδρομή γεμάτη φθινοπωρινά χρώματα και αρώματα.

7ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΙΚΟΥ

Στην κατηγορία 31-50 ανδρών πρώτος τερμάτισε ο Αχιλλέας Χριστάνας της Technica με χρόνο 1:53:48, δεύτερος ο Ιωάννης Παπαηλίας της Fifth Element και τρίτος ο Παναγιώτης Ιωαννίδης του ΠΑΟΚ.

Στην κατηγορία ανδρών 18-30 πρώτος τερμάτισε ο Μιχάλης Σουγιουλτζόγλου με χρόνο 1:54:49 ο οποίος ήταν και δεύτερος της γενικής κατάταξης με δεύτερο τον Αμανατίδη Αγγελο της Kourkourikis Training Group (τρίτος γενική) και τρίτο τον Αριστείδη Γκιζλή της TRG/ Σ.Δ. Τρικάλων.

Στην κατηγορία των 51+ πρώτος τερμάτισε ο Τσέλιος Αθανάσιος της Stoikos Running Team με χρόνο 2:13:40 με δεύτερο τον Νίκο Σοφιανίδη του Α.Π.Σ.Δ. Πειρίας «ΖΕΥΣ» και τρίτο τον Γιάννη Γάγο του Σ.Δ.Υ.Κιλκίς

7ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΙΚΟΥ

Στις γυναίκες στη κατηγορία 31-50 πρώτη τερμάτισε η Βένη Δήμπαρη της Olympus T.R.T. με χρόνο 2:31:59 με δεύτερη την Θεοδώρα Αναστασιάδη και Τρίτη την Άννα Μαρία Χαραλαμπίδου του Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης/Στρεμπενιώτες οι οποίες ήταν και οι τρείς πρώτες της γενικής κατηγορίας γυναικών.

Στην κατηγορία 18-30 γυναικών πρώτη τερμάτισε η Ελευθερία Στυλιανίδη της Mamalis I Run με χρόνο 2:52:56 με δεύτερη την Chloe Kimble και τρίτη την Ελευθερία Κριπιντήρη.

Στην κατηγορία 51+ πρώτη τερμάτισε η Φωτεινή Ανανιάδου με χρόνο 3:32:51με δεύτερη την Ειρήνη Χρυσάνθου του Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης.

Βραβεύτηκαν επίσης ο μικρότερος σε ηλικία συμμετέχοντας Gezim Gaxhja και o γηραιότερος Ουζουνίδης Ιωάννης.

Έπαθλα των νικητών αποτέλεσαν μπουκάλια γνωστών κρασιών της περιοχής που προσέφεραν τα τοπικά οινοποιεία ενώ όλοι οι συμμετέχοντες πήραν δώρο μπουκαλάκι με τσίπουρο και το καθιερωμένο δεντράκι για μεταφύτευση.

Οι επισκέπτες απόλαυσαν έναν περίπατο στο μονοπάτι του Πριματαρίου και είδαν από κοντά τους αγωνιζόμενους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου αφού έφυγαν για μια ακόμη χρονιά με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Πάικο.

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα