Κοινωνία

Επιτυχία σημείωσε η 70η εθελοντική αιμοδοσία «Α.Τρύφωνος» Γουμένισσας

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του λαογραφικού, πολιτιστικού και μορφωτικού συλλόγου «Αγίου Τρύφωνος» Γουμένισσας, που διενεργήθηκε το πρωινό της Κυριακής 14.10.18, στο εντευκτήριο του συλλόγου, και ήταν η 76η στη σειρά.

Η προσέλευση υπήρξε για άλλη μια φορά αθρόα.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«… Οι ανάγκες σε αίμα είναι ιδιαίτερα γι΄αυτό και προτροπή και επιθυμία του προέδρου Αστέριου Τσάτση και του διοικητικού συμβουλίου είναι ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας να συμβάλλουν, δίνοντας λίγα λεπτά από τον χρόνο τους, ώστε η ελπίδα να διατηρείται «ζωντανή» για όλους αυτούς τους συμπολίτες μας που είτε οι ίδιοι είτε τα αγαπημένα τους πρόσωπα βρίσκονται άμεσα στην ανάγκη μετάγγισης αίματος.

Επίσης κάθε εθελοντής αιμοδότης πλέον μπορεί να εφοδιαστεί με την ηλεκτρονική κάρτα εθελοντή αιμοδότη του υπουργείου υγείας, που του διασφαλίζει, σε περίπτωση ανάγκης, μονάδας αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους αιμοδότες-μέλη του, που πρόσφεραν εθελοντικά το αίμα τους και σε αυτήν την αιμοδοσία. Τον ιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς για τον ζήλο, που επιδεικνύουν σε κάθε αμοδοσία, και τους χορηγούς.

Περισσότερα

Αποδόθηκε ο οφειλόμενος φόρος τιμής στην μνήμη του ήρωα εφέδρου ανθυποσμηναγού Σ.Μαυροματίδη

Τελετή αποκαλυπτηρίων της πινακίδας ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού Πηγής σε οδό «Ανθυποσμηναγού Στέφανου Μαυροματίδη», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12.3.23, στον εν […]

Δείτε ακόμα

Αεικίνητος

Στην πανελλήνια απεργία της Πέμπτης 16.3.23 συμμετέσχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς. «Διεκδικούμε ασφάλεια στην εργασία, δικαιοσύνη και […]