Γενικά

«Σάντα Ραν» για πέμπτη χρονιά στο Κιλκίς για… καλό σκοπό!

Για πέμπτη συνεχή χρονιά Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ «ΒηματίΖΩ» και αθλητικός σύλλογος Αίας Κιλκίς συνδιοργανώνουν τον χριστουγεννιάτικο αγώνα δρόμου και γρήγορου βάδην, με την διεθνώς καθιερωμένη επωνυμία «Σάντα Ραν» («Santa Run», από το Santa Claus, την ονομασία του «δυτικού» Αη-Βασίλη).

Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Κιλκίς, έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή 22.12.19, με ώρα εκκίνησης 11 το πρωί και σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον «Κήπο» – πάρκο.

Τα έσοδα από το αντίτιμο της συμμετοχής στον αγώνα θα διατεθούν στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και στον σύλλογο «ΒηματίΖΩ».

Την διοργάνωση στηρίζουν φορείς και καταστήματα του Κιλκίς.

Αναφορικά με τις δηλώσεις συμμετοχής, στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:
«…Οι ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να ολοκληρωθούν έως τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019, στο www.aiaskilkis.gr και στο fb: SantaRunKilkis.

Οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής θα ολοκληρωθούν στις 10 το πρωί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019.

«Πακέτα» συμμετοχής:
Ατομική συμμετοχή: 12.00 (στολή Αϊ-Βασίλη).
Ομαδική συμμετοχή (πάνω από δύο άτομα): 10.00 (στολή Αϊ-Βασίλη).
Παιδιά άνω των 12 ετών: 3.00 (σκούφος).
Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν (εφ’ όσον συνοδεύεται από ενήλικα συμμετέχοντα.
Παραλαβή εξοπλισμού: Κατάστημα «Ποδηλάτης» (21ης Ιουνίου 14) ή ΚΔΑΠ1 Αίας Κιλκίς (21ης Ιουνίου 13, 14.00-22.00) καθώς και την ημέρα του «Santa Run» από τις 10.00 στον «Κήπο».
Ντυνόμαστε στα κόκκινα για καλό σκοπό».

Περισσότερα

Νέα σύσταση δήμου στους υπόχρεους για τον καθαρισμό και την αποψίλωση ιδιωτικών οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων

Ο δήμος Κιλκίς υπενθυμίζει στους ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές, μισθωτές και υπομισθωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός […]

Δείτε ακόμα