Αθλητισμός

Με 50,14μ. στην δισκοβολία επιστρέφει ο Δ.Παυλίδης από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ταλίν

Αξιοπρεπής υπήρξε η πρώτη συμμετοχή του Δημήτρη Παυλίδη σε πανευρωπαϊκή αγωνιστική διοργάνωση κλασικού αθλητισμού με το εθνόσημο στην φανέλλα του.

Ο πολλά υποσχόμενος ρίπτης του Αίαντος Κιλκίς συμμετέσχε στην δισκοβολία του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν από τις 15 έως και τις 18-7-21, στην πρωτεύουσα της Εσθονίας Ταλίν, και δεν προκρίθηκε στον τελικό εξ αιτίας της απειρίας του αλλά και των επιπτώσεων της πανδημίας στο πρόγραμμα και τους ρυθμούς προετοιμασίας του.

Ωστόσο, η συνολική εικόνα του υπήρξε ενδεικτική δυνατοτήτων σαφώς μεγαλυτέρων από ό,τι έδειξε η πλασματική, σε σχέση με αυτές, βολή του των 50,14μ..

Γι’ αυτό, άλλωστε, και θα δώσει το «παρών» και στην αποστολή της εθνικής ομάδας κλασικού αθλητισμού, που θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων (Κ20), οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν από τις 17 έως τις 22-8-21 στην πρωτεύουσα της Κένυας Ναϊρόμπι.

Με την ευκαιρία της «παρθενικής» συμμετοχής του Δημήτρη Παυλίδη σε κορυφαίες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού, και συγκεκριμένα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ηλικιακής κατηγορίας του, ο σύλλογός του εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Αίαντος Κιλκίς συγχαίρει θερμά τον αθλητή του Δημήτρη Παυλίδη γιά την προσπάθειά του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων (Κ20) και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία γιά την συνέχεια, όπως και όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετέσχον.

Ο Δημήτρης, όπως και οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες, επέστρεψαν με πλούσιες εμπειρίες στην «φαρέτρα» τους, καθώς η συμμετοχή τους και μόνο σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις, καταδεικνύει το ότι, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, είναι όλοι νικητές.

Αυτό είναι και το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας του αθλητισμού, που πρέπει να υιοθετήσουν οι νεώτερες γενιές».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα