Αθλητισμός

Στις 23 Οκτωβρίου το 4ο Aligari Run στα Μεγάλα Λιβάδια

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου έχει οριστεί το ραντεβού στα Μεγάλα Λιβάδια για την 4η διοργάνωση του Αλιγκάρι Run 2022. Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του δήμου Παιονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της ΔΕΘ- HELEXPO, ενώ αρωγοί στην προσπάθεια είναι ο Εμπορικοεπαγγελματικός Σύλλογος Γουμένισσας και η εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών Gruppe.

Στο φετινό Aligari Run θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες, των 3, 7.5 και 14 χιλιομέτρων με ξεχωριστές εκκινήσεις λόγω των πολλών συμμετοχών. Οι εγγραφές (στο http://www.aligkarirun.gr) μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις 200 και ήδη όσοι θα λάβουν μέρος στον αγώνα του ορεινού τρεξίματος, δεν βλέπουν την ώρα να βρεθούν στα Μεγάλα Λιβάδια όχι μόνο για την διεξαγωγή του αγώνα, αλλά και για να γευτούν τα νόστιμα τοπικά προϊόντα, τα οποία φέρουν τη σφραγίδα των γυναικών του χωριού.

Η διοργάνωση επίσης έχει φροντίσει για τη δωρεάν μετακίνηση από τη Θεσσαλονίκη και το χώρο της ΔΕΘ, προς τα Μεγάλα Λιβάδια την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το πρωί στις οκτώ και με επιστροφή από το χωριό μετά τις 5 το απόγευμα προς Θεσσαλονίκη. Για όλους τους δρομείς θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στις τρεις διαδρομές και μετά το τέλος του αγώνα θα δίνεται αναμνηστικό μετάλλιο και μπλούζα. Απονομές μεταλλίων θα γίνουν στους τρεις πρώτους άντρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες σε κάθε διαδρομή.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα