Κοινωνία

“Έλαμψε” το περίπτερο του δήμου Παιονίας στην 36η “Philoxenia”

 

Γιά άλλη μία χρονιά η επιτροπή τουρισμού του δήμου Παιονίας κατόρθωσε να “κερδίσει” τις εντυπώσεις με την συμμετοχή της στην 36η διεθνή έκθεση τουρισμού και γαστρονομίας “Φιλοξενία” (“Philoxenia”), στην Θεσσαλονίκη.

Με μπροστάρισσες τα δύο δραστήρια μέλη της Βάνα Δελιτζάκη και Άννα Σακαλάκη και με την συνδρομή του καταξιωμένου σεφ Γιώργου Παλισίδη κατάφεραν να καταγράψουν μία εξαιρετική παρουσία στην έκθεση, υποχρεώνοντας όσους συμμετέσχον σε αυτήν και στους επισκέπτες της να μιλούν γιά την παρουσία του δήμου Παιονίας με τα πλέον κολακευτικά σχόλια.

Και όλα αυτά, xάρη  στην απαράμιλλη φιλοξενία στο χώρο του περιπτέρου, όπου προσφέρονταν στους επισκέπτες του εκλεκτά εδέσματα (τραχανάς μαγειρεμένος με μανιτάρια, κριθαράκι με μοσχάρι) συνοδευόμενα από εξαιρετικής ποιότητας κρασιά  και τσίπουρα από οινοποιεία της περιοχής  και παραδοσιακά προϊόντα της  παιονικής  γης όπως κάστανα, καρύδια, τυριά, μανιτάρια, τσάι του βουνού και καστανόμελο.

Μία πραγματική πανδαισία προσφοράς γεύσεων και αρωμάτων, η οποία αποδείχθηκε ο καλύτερος “πρεσβευτής” γιά την περιοχή του δήμου Παιονίας, αναδεικνύοντας εκείνα τα χαρακτηριστικά, που θα αποτελέσουν τον πόλο έλξης γιά τους επισκέπτες της όμορφης ακριτικής περιοχής, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην εν γένει ανάπτυξη της.

“Η Παιονία είναι εκεί και μας περιμένει όλους, να την… απολαύσουμε!”, διακηρυσσόταν σε όλους τους τόνους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]