Γενικά

Στις 30.000 ευρώ οι ζημιές της πυρκαγιάς στα γραφεία του ΟΟΑΕ


Φωτιά προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία του ΟΟΑΕ (πρώην ΤΕΒΕ) στο κέντρο του Κιλκίς επί της 21ης Ιουνίου με Μοσκώφ γωνία στον δεύτερο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η φωτιά πρέπει να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα που δημιουργήθηκε στους υπολογιστές των γραφείων ενώ προκλήθηκαν σημαντικές καταστροφές σε γραφεία, υπολογιστές και αρχεία του Οργανισμού.
Επί τόπου έσπευσαν μέσα σε λιγότερο από τρία λεπτά δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κιλκίς και της βιομηχανικής περιοχής Κιλκίς, και συγκεκριμένα δεκατέσσερις άνδρες με έξι οχήματα, οι οποίες και ενήργησαν τάχιστα αποτρέποντας εξάπλωση της πυρκαϊάς στους άλλους ορόφους και θέτοντάς την υπό έλεγχον μέσα σε πολύ λίγη ώρα.
Το ευτύχημα είναι, ότι εκείνη την ώρα δεν βρίσκονταν στο κτίριο πολλοί ένοικοι ή επισκέπτες ενώ όσοι βρίσκονταν εκεί πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν χωρίς να συμβεί το παραμικρό σ’ αυτούς.
Την επιχείρηση κατάσβεσης συντόνισε ο διοικητής της ΠΥ Κιλκίς επιπυραγός Αθανάσιος Παπαθανασίου.

Το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κιλκίς συνεχίζει τις έρευνες γιά την εξακρίβωση των αιτιών, στα οποία οφείλεται η πυρκαϊά, που εξερράγη μετά το μεσημέρι της Δευτέρας 16.6.14, στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του πρώην ΤΕΒΕ (γωνία Μοσκώφ-21ης Ιουνίου), στην «καρδιά» του Κιλκίς.
Δημοσιογραφική «πηγή» αναφέρει, ότι το σχετικό πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί εντός μιάς εβδομάδας.
Οι ζημιές, που προκλήθηκαν από την πυρκαϊά, ανέρχονται σύμφωνα με την αρχική προσωρινή εκτίμηση σε περίπου τριάντα χιλιάδες ευρώ.

Περισσότερα

Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας

Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται, την Τετάρτη 28.2.24, οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, αντιτιθέμενοι […]

Συνάντηση δημάρχου Κιλκίς με την πρόεδρο και τα στελέχη του ‘’Νηρέα’’ για τα Κέντρα Πρόληψης

Επίσκεψη στον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησαν χθες η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας […]

Δείτε ακόμα