Κοινωνία

3ο ΝΑΝοΝ Festival στις 5-6-7 Ιουλίου στο προαύλιο του 1ου δημοτικού Πολυκάστρου

Το ΝΑΝοΝ Festival, η λαμπερή γιορτή τέχνης, μουσικής και πολιτισμού, επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, φέρνοντας διασκέδαση και ψυχαγωγία στο όμορφο Πολύκαστρο.

Οι ΝαΝοι θα μας φιλοξενήσουν 5 – 6 – 7 Ιουλίου στο προαύλιο του 1ου δημοτικού της πόλης σε ένα ξέφρενο τριήμερο.

Την Παρασκευή 5.7.24 οι Pindos Athletiko θα μας κεράσουν ραπ μέσα από την ένωση παραδοσιακού και μοντέρνου.

Την βραδιά θα ανοίξουν τοπικά ραπ συγκροτήματα, οι Σοφιστές του δρόμου από το Κιλκίς και οι Σκέφτομαι απ’ έξω από το Πολύκαστρο.

Το Σάββατο 6.7.24 οι Kadinelia, το progressive world ντουέτο που δημιουργεί ένα μοναδικό πολυπολιτισμικό ήχο, θα μας ταξιδέψει σε άγνωστες άλλα ταυτόχρονα πολύ γνωστές μελωδίες και ο Νίκος Χρηστίδης με την μοναδική του ενέργεια, μέσα από το δικό του Σύμπαν, για εμάς θα τραγουδήσει.

Τον ρυθμό πρώτοι θα δώσουν με την είσοδο τους η ομάδα κρουστών Aidos από το Κιλκίς.

Την Κυριακή 7.7.24 ολοκληρώνεται το line up με Εβρίτικη Ζυγιά & Κατερίνα Δούκα που θα μας παρασύρουν σε ένα γλέντι με Θρακιώτικους ρυθμούς. Το τοπικό συγκρότημα GoumBrass θα ηχήσει τον πρώτο «ξεσηκωμό» της Κυριακής.

Στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν περίπτερα από τοπικές επιχειρήσεις και crafters, δραστηριότητες για παιδιά από το Ιπτάμενο Τσίρκο και έκθεση ζωγραφικής από παιδιά με θέμα «Τα παιδιά και ο Κόσμος».

Στο #NANON3 θα συμμετέχουν και σύλλογοι του δήμου Παιονίας: Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Πολυκάστρου, Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Τούμπας «Αταλάντη», Πολιτιστικός Σύλλογος Γοργόπης «Η Γόρτυνα», Μουσών Δράσις Σύλλογος Τεχνών, Πολιτιστικός Σύλλογος Βαφειοχωρίου «Ο Άγιος Γεώργιος», Πολιτιστικός Σύλλογος Άσπρου «Ανατολική Ρωμυλία».

Το ΝΑΝοΝ Festival είναι ένα μουσικοθεατρικό happening στην καρδιά του καλοκαιριού, με έδρα το Πολύκαστρο. Σκοπό έχει μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων να συμβάλει στην ανάπτυξη της Τέχνης και του Πολιτισμού στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς και όχι μόνο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα social media του φεστιβάλ σε Facebook και Instagram.

Τιμές Εισιτηρίων:

  • Τιμή Ημέρας 8€
  • Προπώληση 3ήμερου 15€

Σημεία προπώλησης

Πολύκαστρο

VENUE Εθνικής Αμύνης 1

KTsegenidouhome Μεγ.Αλεξανδρου 137

Η προπώληση λήγει λίγες μέρες πριν το φεστιβάλ.

Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών με συνοδεία κηδεμόνα.

Διοργάνωση και Καλλιτεχνική Διεύθυνση:

Πάνος Χατζηαγγελίδης

Περισσότερα

Τα αποκαλυπτήρια προτομής Αντιπτέραρχου (Ι) Περικλή Στεφανίδη που έπεσε στο καθήκον πριν από ένα χρόνο

Σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του Αντιπτέραρχου Περικλή Στεφανίδη στην […]

Δείτε ακόμα

Την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον […]

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]