Αθλητισμός

Την Κυριακή 23 Ιουνίου το 2ο τουρνουά γρήγορου σκακιού «Λευτέρης Ναβροζίδης»

Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας και υπό την αιγίδα και υποστήριξη του δήμου Κιλκίς τιμούν τη μνήμη του αείμνηστου Κιλκισιώτη Λευτέρη Ναβροζίδη, που ήταν επί χρόνια ο στυλοβάτης της ανάπτυξης του σκακιού στην πόλη του Κιλκίς και της Μακεδονίας γενικότερα, προκηρύσσοντας το 2ο τουρνουά γρήγορου σκακιού (Rapid) «Λευτέρης Ναβροζίδης», το οποίο θα διεξαχθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024.
Η διοργάνωση έχει ενταχθεί και στο επίσημο πρόγραμμα των “Ελευθερίων” του δήμου Κιλκίς 2024.

Οι αγώνες θα γίνουν σε δύο χωριστά γκρουπ. Δικαίωμα συμμετοχής στο Α’ Γκρουπ έχουν οι σκακιστές/στριες με έγκυρο Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας. Στο Β’ Γκρουπ μπορούν να συμμετέχουν σκακιστές και σκακίστριες κάτω των 12 ετών (γεννημένοι από το έτος 2012 και μετά), χωρίς να υποχρεούνται να διαθέτουν δελτίο αθλητή. Όλοι οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν με «ελβετικό» σύστημα 7 γύρων και η έναρξη του 1ου γύρου θα γίνει στις 11.00π.μ.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, η διοργάνωση θα περιλαμβάνει και παράλληλες δράσεις όπως ελεύθερο παιχνίδι σκακιού, φωτογραφικό αφιέρωμα και έκθεση αναμνηστικών από την προσωπική συλλογή του Λευτέρη Ναβροζίδη κ.α.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με email στο [email protected], με συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής στον σύνδεσμο https://www.chesskilkis.gr/rapid2024 ή τηλεφωνικά στο 6976095019 (κ. Σπυρλιάδης).

Την αναλυτική προκήρυξη των αγώνων καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς https://www.chesskilkis.gr

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]