Αθλητισμός

Φάνηκε ανέτοιμος στο ξεκίνημα ο Αλέξανδρος Αξιούπολης

Δεν παρουσιάσθηκε στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας, απέναντι σε έναν πανέτοιμο αντίπαλο, ο οποίος, επί πλέον, υπερτερεί σε στελέχωση (διεκδικεί την επάνοδο στην α1 εθνική κατηγορία) και πείρα.

Ετσι, ο Αλέξανδρος Αξιούπολης ξεκίνησε στο χειροσφαιρικό πρωτάθλημα βορείου ομίλου α2 εθνικής κατηγορίας με εντός έδρας ήττα από την ΧΑΝ Θεσσαλονίκης με 33-23.

Το αξιουπολίτικο συγκρότημα δεν υστέρησε σε αγωνιστική διάθεση ούτε περιορίσθηκε σε παθητικό ρόλο.

Ωστόσο, η απόδοσή του είχε διακυμάνσεις, ακριβώς λόγω της μη επιθυμητής ακόμη ετοιμότητας, σε αντίθεση με την σταθερή του πληρέστερου και συγκεντρωμένου στο αντικειμενικό σκοπό θεσσαλονικιώτικου, με επακόλουθο να βρεθεί από νωρίς πίσω στο αποτέλεσμα και στο τέλος να καταφέρνει απλώς να περιορίσει την έκταση της ήττας, εκεί που έφτασε στο σημείο να ηττάται με διαφορά ακόμη και δεκατριών τερμάτων.

Η σύνθεση:
Πεχλιβάνης (Στεφανίδης), Παλαιστής 7, Καπαλίδης 2, Καραπεϊδης 3, Γιαβασίδης 3, Μενεψάκος 2, Καράγγελος, Καλπακίδης 3, Τζιάρας 1, Πλατής 1, Α. Παπαρήγας 1, Μουτούδης.

Τα πλήρη αποτελέσματα
Φοίβος Συκεών – Αρχέλαος Κατερίνης (Τετάρτη 30.10.19)
Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης – Ελπίδες Αμυνταίου 36-24
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΧΑΝ Θεσσαλονίκης 23-33
Ζαφειράκης Νάουσας – Αναγέννηση Αρτας 29-22
Δεν αγωνίσθηκε ο ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2η αγωνιστική)
1.Ζαφειράκης Νάουσας 2 54-37 4
2.ΧΑΝ Θεσσαλονίκης 2 60-47 4
3.ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 1 31-29 2
4.Αρχέλαος Κατερίνης 1 25-24 2
5.Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης 2 60-49 2
6.Φοίβος Συκεών 1 24-27 0
7.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 1 23-33 0
8.Αναγέννηση Αρτας 2 51-60 0
9.Ελπίδες Αμυνταίου 2 39-61 0
Υπολείπεται ο αγώνας Φοίβου Συκεών Θεσσαλονίκης – Αρχελάου Κατερίνης (Τετάρτη 30.10.19)

Η επομένη ημέρα (Σάββατο 2.11.19)
Αρχέλαος Κατερίνης – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ
Ελπίδες Αμυνταίου – Φοίβος Συκεών
Αναγέννηση Αρτας – Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – Ζαφειράκης Νάουσας
Δεν αγωνίζεται η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα