Κοινωνία

Αθρόα η προσέλευση γιά την 29η εθελοντική αιμοδοσία της τράπεζας Άσπρου – Αξιοχωρίου

Διενεργήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, την Κυριακή 5-9-21, στο πολιτιστικό κέντρο Άσπρου, η 29η εθελοντική αιμοδοσία των μελών της τράπεζας αίματος Άσπρου-Αξιοχωρίου.

Γιά άλλη μία φορά προσήλθαν δεκάδες μέλων – εθελοντών, και στο πλαίσιο των δυόμιση ωρών αιμοδότησαν 24, μεταξύ των οποίων και έξι νέα, ενισχύοντας το απόθεμα αίματος της τράπεζας, αλλά και του νοσοκομείου Κιλκίς που έχει μεγάλη ανάγκη αίματος.

Ειδικότερα, αιμοδότησαν οι εξής (κατ’ αλφαβτική σειρά):

Από τον Άσπρο
Βονίδης Γεώργιος
Γεωργιτσάρα Κωνσταντίνα
Γεωργιτσάρας Γεώργιος
Γιώρτσου Μαρία
Ευαγγελινός Γεώργιος
Κωνσταντινίδης Γεώργιος
Μάγγος Σταύρος
Σάλεβα Σουζάνα
Σαούλης Δημήτριος
Σαούλης Στέλιος
Σταματάκης Θεοφάνης
Τζόλι Μπουρίμ

Από το Αξιοχώρι
Αδαμίδης Αδάμ
Αργυριάδου Ευμορφία
Ραχατόπουλος Ιωάννης
Φλώρος Γεώργιος
Ψάρρας Δημήτριος

Από τον Καστανά
Κωστούλας Γεώργιος

Από τον Ακροπόταμο
Αγαπίδης Αντώνιος

Από την Τούμπα
Αφεντούλης Κωνσταντίνος

Από το Πολύκαστρο
Εσκίογλου Φωτεινή
Θεοφανίδης Σπύρος
Μαυρίδης Γεώργιος
Παπασταϊκούδης Δήμος

Ευχαριστίες
Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρονται τα εξής:
«Ο υπεύθυνος συντονισμού της τράπεζας Βασίλης Αθανασιάδης και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Νίκος Πετρίδης (Άσπρος) και Άγγελος Αναστασιάδης(Αξιοχώρι) ευχαριστούν και συγχαίρουν όλα τα μέλη, παλαιά και νέα, που προσήλθαν και αιμοδότησαν, δείχνοντας γιά άλλη μία φορά εμπράκτως την αγάπη τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Ιδιαιτέρως τον ιατρό Αθανάσιο Γιακαμόζη και τις Σοφία Διαμαντίδου και Μαρία Τουρσίδου του τμήματος αιμοδοσίας του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς για την άψογη συνεργασία τους.

Ακόμη ευχαριστούν τις Μαρία Αθανασιάδου , Βασω Βουζελάκη, Ελένη Γιαννίτση, Σταυρούλα Γιαννακίδου-Μάγγου, Ζωή Δελησταύρου, Γεωργία Ζαβουδάκη, Μαργαρίτα Κέρου, Καρυοφυλλίδου Λίνα, Κυριακή Μενεξιά, Γεωργία Τσιτουρούδη και τους Παναγιώτη Μαυρομάτη, ΓιώργοΠαναγιωτίδη (Σ-Μ), Στέλιο Παπαδόπουλο, Γιάννη Ν. Σιάνα, Σάκη Χαμουρούδη (τυπογραφείο) και Ηλία Χαρτοματσίδη, γιά όλα όσα προσέφεραν γιά την διενέργει της 29ης αιμοδοσίας της τράπεζας αίματος Άσπρου- Αξιοχωρίου.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Άσπρου Σταυρούλα Γιαννακίδου, γιά την ανεκτίμητη βοήθειά της σε όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας».

Η 30η αιμοδοσία θα διενεργηθεί την Κυριακή 6.2.22 στο πολιτιστικό κέντρο του Άσπρου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα