Κοινωνία

Επιτυχής η 28η εθελοντική αιμοδοσία Άσπρου και Αξιοχωρίου, με όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας

Διενεργήθηκε την Κυριακή 7.2.21,στο πολιτιστικό κέντρο του Άσπρου, η 28η εθελοντική αιμοδοσία των μελών της «τράπεζας αίματος» Άσπρου – Αξιοχωρίου.

Η προσέλευση υπήρξε μεγάλη, ενώ τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Προσήλθαν δεκάδες εθελοντές και από αυτούς στο διαθέσιμο χρόνο των 2,5 ωρών αιμοδότησαν 24 μέλη, ανάμεσα τους τέσσερα που ανέβασαν τον συνολικό αριθμό μελών της τράπεζας σε 158.

Τα αιμοδοντήσαντα μέλη:
Από τον Άσπρο:
Γιαννούλα Βασιλειάδου
Βάσω Βουζελάκη
Γιώργος Κ. Γεωργιτσάρας
Γιώργος Ευαγγελινός
Ντίνα Κυριαζίδου
Σταύρος Μάγγος
Βασίλης Μανεάδης
Παναγιώτης Μπόρας
Δούκας Παπαδόπουλος
Λευτέρης Παρασκευάς
Απόστολος Πελτέκης
Φάνης Σταματάκης
Μπουρίμ Τζόλι
Γιάννης Σαρχόσης
Από το Αξιοχώρι:
Ευμορφία Αργυριάδου
Γιώργος Βονίδης
Γιώργος Φλώρος
Δημήτρης Ψαρράς
Από το Πολύκαστρο:
Χρήστος Δελαρούδης
Γιώργος Μαυρίδης
Βάϊος Κεχαγιάς
Από τον Καστανά Θεσσαλονίκης:
Δημήτριος Κωστούλας
Θεόφιλος Τσοπανίδης
Από Γέφυρα:
Αδάμ Αδαμίδης

Ο υπεύθυνος συντονισμού της τράπεζας Βασίλης Αθανασιάδης και οι πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγων «Ανατολική Ρωμυλία» Άσπρου Νίκος Πετρίδης και «Αμυδών» Αξιοχωρίου Ευάγγελος (Άγγελος) Αναστασιάδης, ευχαριστούν και συγχαίρουν όλα τα μέλη που προσήλθαν και αιμοδότησαν δείχνοντας για άλλη μια φορά έμπρακτα την αγάπη τους στον πάσχοντα συνάνθρωπό τους.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς την ιατρό Αρετή Κόνιαρη, την Άννα Κωτσαρή και τον Αντώνη Κάλφα γιά την άψογη συνεργασία τους.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις κυρίες Βάσω Βουζελάκη, Σταυρούλα Γιαννακίδου, Σουμέλα Γρηγοριάδου (Καστανάς), Μαρία Γιώρτσου, Ζωή Δελησταύρου, Γεωργία Ζαβουδάκη, Πανωραία Καλαϊτζή, Λίνα Καριοφυλλίδου, Κυριακή Μενεξιά, Μαρία Μπρόβα, Χρυσούλα Πάναλη, Γεωργία Τσιτουρούδη και τους κυρίους Παναγιώτη Μαυρομάτη, Γιώργο Παναγιωτίδη (Σ-Μ), Γιάννη Σιάννα, Χαρτοματσίδη Ηλία και Σάκη Χαμουρούδη(τυπογραφείο) για την πολύτιμη βοήθεια τους και τις προσφορές τους.

Και για άλλη μια φορά θερμές ευχαριστίες στην πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Άσπρου Σταυρούλα Γιαννακίδου γιά την πολύτιμη βοήθεια της καθ’ όλη την διάρκεια της αιμοδοσίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα