Γενικά

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 21ο ατομικό πρωτάθλημα Σκακιού Κ.Δ. Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 οι τριήμεροι αγώνες του 21ου ατομικού πρωταθλήματος Σκακιού Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2023, με τη συμμετοχή 50 σκακιστών και σκακιστριών.

Διοργανωτές ήταν ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κ.Δ. Μακεδονίας. Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο «Βικτώρια» στο Κιλκίς συμμετείχαν αθλητές από σκακιστικά σωματεία της Φλώρινας, Πτολεμαΐδας, Κοζάνης, Έδεσσας, Γιαννιτσών, Κιλκίς αλλά και της Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες περιλαμβάναν τo Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα της Ένωσης καθώς και την Προκριματική Φάση των Πανελληνίων Ατομικών Νεανικών Πρωταθλημάτων 2023 (παίδων – κορασίδων). Τα πρωταθλήματα ήταν βαθμολογημένα με διεθνείς βαθμούς αξιολόγησης ELO και καλύπτονταν διαρκώς διαδικτυακά στην ιστοσελίδα https://chess-results.com/tnr762453.aspx, όπου υπάρχουν και τα αναλυτικά αποτελέσματα ανά κατηγορία.

Η επόμενη διοργάνωση του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και είναι το 1ο Ανοιχτό Τουρνουά Ράπιντ (γρήγορου σκακιού) «Λευτέρης Ναβροζίδης».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ Α.Ε. και η ΔΙΒΙΠΕΚ Α.Ε. υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Επιχειρηματικό Πάρκο Κιλκίς

Στην υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου προχώρησαν την Τρίτη 30 Μάϊου 2023, η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. […]

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του Κυριάκου Βελόπουλου στην Γουμένισσα