Γενικά

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 21ο ατομικό πρωτάθλημα Σκακιού Κ.Δ. Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 οι τριήμεροι αγώνες του 21ου ατομικού πρωταθλήματος Σκακιού Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2023, με τη συμμετοχή 50 σκακιστών και σκακιστριών.

Διοργανωτές ήταν ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κ.Δ. Μακεδονίας. Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο «Βικτώρια» στο Κιλκίς συμμετείχαν αθλητές από σκακιστικά σωματεία της Φλώρινας, Πτολεμαΐδας, Κοζάνης, Έδεσσας, Γιαννιτσών, Κιλκίς αλλά και της Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες περιλαμβάναν τo Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα της Ένωσης καθώς και την Προκριματική Φάση των Πανελληνίων Ατομικών Νεανικών Πρωταθλημάτων 2023 (παίδων – κορασίδων). Τα πρωταθλήματα ήταν βαθμολογημένα με διεθνείς βαθμούς αξιολόγησης ELO και καλύπτονταν διαρκώς διαδικτυακά στην ιστοσελίδα https://chess-results.com/tnr762453.aspx, όπου υπάρχουν και τα αναλυτικά αποτελέσματα ανά κατηγορία.

Η επόμενη διοργάνωση του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και είναι το 1ο Ανοιχτό Τουρνουά Ράπιντ (γρήγορου σκακιού) «Λευτέρης Ναβροζίδης».

Περισσότερα

Άνοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα για τον καθαρισμό των οικοπέδων – Δηλώσεις έως τις 30 Ιουνίου

Τέθηκε σε λειτουργία η ψηφιακή πλατφόρμα του Εθνικού Μητρώου Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας Ιδιοκτησιών στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://akatharista.apps.gov.gr/, η οποία […]

Δείτε ακόμα