Αθλητισμός

Επιτυχία σημείωσε το 2ο Running Παλαιού Αγιονερίου

Η ευγενής άμιλλα, η συλλογικότητα και η συνεργασία, θεμελιώδεις αξίες του αθλητισμού καταδείχθηκαν στο 2ο Running Παλαιού Αγιονερίου σε μια μαζική αθλητική διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Μαϊου στον ομώνυμο οικισμό, με τη συμμετοχή αθλητικών φορέων της ευρύτερης περιοχής πολιτών και παιδιών.

Όσοι συμμετείχαν είχαν έξι επιλογές της αρεσκείας αλλά και των αντοχών τους καθώς καθορίσθηκαν ισάριθμες αποστάσεις των 450 μ, των 650 μ, των 950 μ, των 1.150 μ., των 3.000 μ. και για τους πιο τολμηρούς των 10.000μ.

Σκοπός του 2ου Running ήταν μέσα από τις αθλητικές διαδρομές να εκφραστεί η ανάγκη των παιδιών για έναν κόσμο πιο όμορφο, πιο ειρηνικό και τούτο αποτυπώθηκε και στο κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης ‘’Το όνειρο του παιδιού είναι η ειρήνη’’.

Το 2ο Running Παλαιού Αγιονερίου διοργανώθηκε από τον ΑΠΣ ‘’Ατρόμητος’’ Παλαιού Αγιονερίου και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων με την υποστήριξη του δήμου Κιλκίς.

 

Ο Κυριάκος Σαχπεκίδης έτρεξε στα 3 χιλιόμετρα και κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 35 αθλητες με χρόνο 11.36΄.

Τον δήμο Κιλκίς εκπροσώπησαν ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και οι αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης και Βλάσιος Κουρτίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης: “Κύριε Γκουντενούδη η ανεπάρκεια της διοίκησης σας είναι αποδεδειγμένη και καταχωρημένη στην συνείδηση των πολιτών

Αυτό δεν αλλάζει με την παραπληροφόρηση που επιχειρείτε συνέχεια. Στις 1 Σεπτεμβρίου του 2019 εσείς σαν πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ παραδώσατε […]

Βασίλης Ρόκος: SOS των αστυνομικών για την μεταστέγαση του ΤΣΦ Παιονίας στον σιδηροδρομικό σταθμό Ειδομένης

Με αντιπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς συναντήθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ρόκος, μετά το σοβαρό ζήτημα […]