Αθλητισμός

Βαθμολογική ανάσα η νίκη του ΠΑΟΚ Κρηστώνης επί του Βόλου

Ο Χατζηασλανίδης γιά δεύτερη φορά ( όπως και στο Χανιώτη) λύτρωσε τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ στο 33΄.

Η νίκη της τοπικής ομάδας της Κρηστώνης οδηγεί όλο και πιο κοντά στην παραμονή της ομάδας στην προσπάθεια που κάνει φέτος στο να παραμείνει στην εθνική κατηγορία.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε θέμα με το τεχνητό οφσάιντ του έπαιξαν οι γηπεδούχοι, ενώ φάνηκε να πιέζει περισσότερο στο δεύτερο μέρος. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, σε κάποια σημεία του αγώνα είχε την πρωτοβουλία, αλλά όχι διάρκεια, ν’ αρκούνται σε μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο μέρος για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, για τη 13η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ένα πέναλτι που κόστισε

Παραλίγο να γίνει η ζημιά στο 9’ σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Ζαχαρία Καβουσάκη να χάνει την μπάλα μετά από σέντρα του Τσολακίδη, η οποία έφτασε στον Κυριακίδη που έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» την μπλόκαρε τελικά.

Γενικότερα ο χρόνος περνούσε, με τους γηπεδούχους να φαίνεται να έχουν ένα ελαφρές προβάδισμα στην πρωτοβουλία των κινήσεων, αν και ο Ολυμπιακός Βόλου έψαχνε αντίδραση και τη φάση που θα του έδινε ένα γκολ. Πχ στο 18’ ο Διαμαντόπουλος προσπάθησε να κινηθεί εντός της αντίπαλης περιοχής, αλλά προτού κάνει το κάτι περισσότερο ήρθε ο Ματεντζίδης να κόψει την προσπάθειά του, ενώ από πλευράς γηπεδούχων ο Μαυροκεφαλίδης έκανε ένα σουτ στο 23’ αλλά η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία του Καβουσάκη.

Ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» είχε εύκολο έργο και στη σέντρα-σουτ του Ευθυμιάδη στο 26’, όμως στο 32’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσολακίδη, ακολούθησε σουτ από τον ίδιο παίκτη, με την μπάλα να βρίσκει το χέρι του μαργα και τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Ο Χατζηασλανίδης ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση, νικώντας τον Καβουσάκη για να κάνει το 1-0 για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου βρέθηκε να κυνηγά το σκορ, ενώ για τους γηπεδούχους στο 37’ καταγράφεται και μία κεφαλιά του Κυριακίδη, που έστειλε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι «ερυθρόλευκοι» έμοιαζαν να δυσκολεύονται την ίδια στιγμή να σπάσουν το τεχνητό οφσάιντ που εφάρμοζαν οι γηπεδούχοι, την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ Κρηστώνης πήραν ακόμη περισσότερο θάρρος μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, και πίεζαν κι άλλο την εστία του Καβουσάκη.

Στο 42’ ο Ρουστέμ πέρασε στον Ευθυμιάδη για να σουτάρει με τη σειρά του και να στείλει την μπάλα άουτ, ενώ ο Καβουσάκης στο 45’ μπλόκαρε την μπάλα μετά από φάουλ του Τσολακίδη και κεφαλιά του Μαυροκεφαλίδη, με τη φάση αυτή να είναι και η τελευταία του πρώτου μέρους της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος…

…Ένα σουτ του Αναστασίου στο 50’ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε να έχει πρόβλημα με το τεχνητό οφσάιντ των γηπεδούχων.

Στο 60’ πάλι ήρθε και το κόρνερ για τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Διαμαντόπουλο να το εκτελεί αλλά και πάλι κόρνερ προέκυψε και από εκεί και πέρα τίποτα, ενώ στο 72’ το σουτ του Σκοπελίτη έστειλε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ κόρνερ ήταν το κέρδος από κεφαλιά του Παπαϊωάνου στο 74’. Κόρνερ ήρθε και από τη σέντρα του Διαμαντόπουλου στη συνέχεια της φάσης, αλλά πέραν τούτου… ουδέν.

Στο 89’ έγινε ένα ωραίο γυριστό σουτ του Σκοπελίτη, αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε σκόρερ, με τον Ολυμπιακό Βόλου να παλεύει για το γκολ της ισοφάρισης.

O Τάσος Τσιλίκας από την ΕΠΣ Καβάλας, με βοηθούς τους Τάσο Σαμαρά και Κώστα Μπέκα από την ΕΠΣ Ημαθίας ήταν το διαιτητικό τρίο της αναμ

ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Μπαμπορίδης): Σακαλίδης, Χατζηλιάδης, Μωυσιάδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Κόλα (70’ Καλλίας), Τσολακίδης (83’ Κυράνας), Ευθυμιάδης (59’ Ρωμανίδης), Ρούστεμ, Χατζηασλανίδης, Κυριακίδης (83’ Μέτκαρης).

Oλυμπιακός Βόλου (Σταματίου): Καβουσάκης, Μαργαρίτης(79’ Καρατσόλης, 86’ λ.τ. Κατσαγεωργίου), Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου, Κόλα, Καμπέρης, Ακριβόπουλος (46’ Ντινόπουλος), Παπαδήμος (46’ Γιαρλέλης), Αναστασίου, Σκοπελίτης, Σκύφτας (46’ Καρβούνης).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Εδεσσαϊκός – Κοζάνη ΦΣ 1-2

ΑΕ Ποντίων Κοζάνης – ΑΟ Χανιώτης 2-3

Σβορώνος – Καστοριά 1-1

Μακεδονικός Φούφα – Κεραυνός Αγγελοχωρίου 0-1

ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Ελασσόνα – Πιερικός 0-0

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Δωτιεύς Αγιάς 1-0

Η Βαθμολογία:

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 Κοζάνη ΦΣ 13 31
2 Πιερικός 13 23
3 Κεραυνός Αγγελοχωρίου 13 21
4 Ελασσόνα 13 19
5 Σβορώνος 13 19
6 ΑΟ Χανιώτης 13 19
7 Δωτιέας Αγιάς 13 17
8 Καστοριά 13 17
9 Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 13 17
10 ΠΑΟΚ Κρηστώνης 13 16
11 Ολυμπιακός Βόλου 13 14
12 ΑΕΠ Κοζάνης 13 13
13 Μακεδονικός Φούφα 13 11
14 Εδεσσαϊκός 13 10

 

Η επόμενη αγωνιστική (14η Αγωνιστική)

Κοζάνη ΦΣ – Δωτιεύς Αγιάς

ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Μακεδονικός Φούφα

Καστοριά – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Ελασσόνα

Πιερικός – Εδεσσαϊκός

ΑΟ Χανιώτης – Σβορώνος

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]