Αθλητισμός

Οι προπονήσεις των 14 ομάδων μιλούν γιά την ανώτερη κατηγορία ΕΠΣΚ

Ρεπορτάζ Κωνσταντίνου Ίντου

Ένας μήνας απομένει γιά την έναρξη του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς, και τα 14 σωματεία έχουν ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τον καλοκαιρινό σχεδιασμό τους. Ετσι, δίνεται η ευκαιρία στους προπονητές να επιχειρήσουν τις αρχικές προβλέψεις και να προβούν στις πρώτες εκτιμήσεις. Απάντησαν σε δέκα συγκεκριμένα ερωτήματα που τους θέσαμε.

Παύλος Μπάπκας (ΠΑΟ Κρηστώνης)
-Στόχος του ΠΑΟ Κρηστώνης είναι ο πρωταθλητισμός, παράλληλα με την ανάδειξη κάποιων παικτών.
-Πλεονέκτημα της ομάδας είναι η συνοχή, που έχει από πέρσι, η διατήρηση του «κορμού» αλλά και το νεαρό της ηλικίας, αφού με εξαίρεση τον Γιάννη Μαυρόπουλο, όλοι είναι κάτω των 28 ετών.
-Το μειονέκτημα είναι ένα και ευδιάκριτο. Η έλλειψη έδρας. Εγκαταλείψαμε την φυσική έδρα της Κρηστώνης λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και «μετακομίσαμε» στο Σταυροχώρι.
-«Φαβορί» γιά τον τίτλο είναι η Κρηστώνη, το Βαφειοχώρι, το Πολύκαστρο και η Γουμένισσα.
-Ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος θα αποτελέσουν το Νέο Γυναικόκαστρο και ο Αγιος Χαράλαμπος
-Αν εξαιρέσουμε το γηπεδικό πρόβλημα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Κρηστώνης. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι παρόντες στις προπονήσεις. Δεν αντιμετωπίζω κάποια ιδιαίτερη δυσκολία. Τα προβλήματα είναι υλικοτεχνικά.
-Υπάρχει καινούργια διοίκηση με νέα παιδιά. Είναι πρόθυμοι παράγοντες και πολύ ενεργοί. Τρέχουν και γιά την παραμικρή λεπτομέρεια. Αισιοδοξώ, ότι όλα θα πάνε καλά, από την στιγμή που υπάρχουν θέληση και όρεξη.
-Το επίπεδο της διαιτησίας στον νομό Κιλκίς έχει ανέβει πολύ. Συγκριτικά με τα παλαιότερα χρόνια, η κατάσταση καλυτέρευσε. Υπάρχουν νέοι διαιτητές και ορεξάτοι γιά σταδιοδρομία.
-Ο φίλαθλος κόσμος της Κρηστώνης το έχει αποδείξει, ότι είναι ο …δωδέκατος παίκτης της ομάδας. Τον θέλουμε πάλι δίπλα μας. Του υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τα πάντα γιά να επιτύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε μία σπουδαία πορεία και, γιατί όχι, να στεφθούμε πρωταθλητές.
-Εύχομαι υγεία σε όλους. Να μην υπάρχουν τραυματισμοί ποδοσφαιριστών. Όχι βία στα γήπεδα.

Γεράσιμος Γεωργιάδης (Δόξας Χέρσου)
-H παραμονή στην κατηγορία θα είναι ο στόχος της Δόξας. «Χτίζουμε» μία νέα ομάδα.
-Αυτού της ομάδας είναι ο ενθουσιασμός των νέων παικτών και η διάθεση των έμπειρων να βοηθήσουν ουσιαστικά.
-Μειονέκτημα είναι ο χρόνος. Θα χρειαστούμε αρκετό χρόνο, γιά να «δέσουμε» σαν ομάδα, αφού παρέμειναν μόλις έξι παίκτες και όλοι είναι καινούργιοι.
-Την πρωτιά θα διεκδικήσουν Πολύκαστρο, Βαφειοχώρι, Κρηστώνη και Γουμένισσα.
-Ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Θεωρώ, ότι θα είναι ο Αγιος Χαράλαμπος και το Νέο Γυναικόκαστρο.
-Μου αρέσει το ποδοσφαιρικό περιβάλλον του Χέρσου. Παρέχει όλα τα εχέγγυα γιά σοβαρή δουλειά πάνω σε μακρόχρονη βάση. Ιστορία, γηπεδικές εγκαταστάσεις, τμήματα υποδομής.
-Η διοίκηση είναι δοκιμασμένη. Συνεργάζονται αρμονικά. Αξιόλογοι παράγοντες η Ιωσηφίδου και ο Κωφίδης. Με την προσθήκη τους ο Σιαπκάρης και ο Μορφίδης έδωσαν άλλη πνοή. Είμαι ήρεμος, διότι έχουν λύση σε όποιο πρόβλημα προκύψει.
-Το γενικό επίπεδο των διαιτητών του νομού Κιλκίς είναι βελτιωμένο. Εάν θέλουν να πλησιάσουν το άριστα πρέπει να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυστηρότητα.
-Ο κόσμος του Χέρσου πρέπει να κάνει λίγη υπομονή. Θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά χρειάζεται πίστωση χρόνου.
-Το ποδόσφαιρο είναι κοινωνικό φαινόμενο και συγκινεί τα πλήθη. Ευχή μου είναι το επίπεδο του αθλήματος στον νομό Κιλκίς να ανέβει ακόμη περισσότερο. Η διοίκηση της ΕΠΣ Κιλκίς να είναι παντοτινός αρωγός στις προσπάθειες των σωματείων. Τέλος, να μην υπάρχουν τραυματισμοί παικτών.

Μάκης Γρηγοράκης (Μεγάλου Αλεξάνδρου Βαφειοχωρίου)
-Με το συγκεκριμένο έμψυχο δυναμικό που διαθέτει ο Μέγας Αλέξανδρος ο πρωταθλητισμός αποτελεί «μονόδρομο».
-Παρουσιαζόμαστε ενισχυμένοι. Σε σχέση με πέρσι, έμεινε ο βασικός «κορμός», έχουμε μεγάλο «βάθος» και πληθώρα εναλλακτικών επιλογών.
-«Αγκάθι» στην φιλόδοξη προσπάθειά μου, αποτελεί το γηπεδικό πρόβλημα. Δεν έχουμε καλό αγωνιστικό χώρο.
-Το Βαφειοχώρι στοχεύει στην κορυφή. Σεβόμαστε την μεγάλη ιστορία του Πολυκάστρου και της Γουμένισσας. Στον «όμιλο» των διεκδικητών θα είναι και η δυνατή Κρηστώνη.
-Προσωπική μου αίσθηση είναι, ότι μπορούν να αποτελέσουν ευχάριστες εκπλήξεις η Νέα Σάντα και το Νέο Γυναικόκαστρο.
-Με «γεμίζει» το περιβάλλον του Βαφειοχωρίου, διότι δημιούργησα μία δική μου ομάδα. Ηταν καλό να μείνω. Συναισθηματικά με διατήρησε στην ομάδα ο περυσινός τίτλος του πρωταθλητή, που κατακτήσαμε.
-Στην διοίκηση υπάρχουν φιλότιμα παιδιά, που προσπαθούν γιά το καλύτερο.
-Το θετικό των διαιτητών του νομού Κιλκίς είναι ότι έχουν «ρίξει» τον μέσο όρο ηλικίας. Αν έχουν απειρία, οφείλεται καθαρά στην νεανική τους ηλικία. Κάθε χρόνο παρουσιάζονται καλύτεροι. Το γενικό επίπεδο είναι καλό. Υπάρχουν και δύο-τρεις αξιόλογοι διαιτητές σταδιοδρομίας.
-Δυστυχώς, στο Βαφειοχώρι δεν έχουμε φιλάθλους. Είμαστε υποχρεωμένοι να επαναλάβουμε την περυσινή πορεία και να ευχαριστήσουμε τους λιγοστούς, που έρχονται στο γήπεδο.
-Να έχει υγεία όλος ο κόσμος και να κυλήσει η χρονιά χωρίς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών.

Γιώργος Γεωργιάδης (ΑΕ Πολυκάστρου)
-Στόχος μας είναι το «νταμπλ». Θέλουμε πρωτάθλημα και κύπελλο.
-Πλεονέκτημα του Πολυκάστρου είναι η μεγάλη ποιότητα των παικτών του.
-Μπορεί να χαρακτηρισθεί εγωιστικό, αλλά δεν έχουμε κανένα μειονέκτημα.
-Πρώτο φαβορί γιά τον τίτλο είναι το Πολύκαστρο. Διεκδικητές θα είναι η Κρηστώνη και το Βαφειοχώρι.
-Δεν γνωρίζω ποιά ομάδα μπορεί να αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη. Από την στιγμή που δεν γνωρίζω τις ομάδες, δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν είμαι μάντης. Θα φανεί στο γήπεδο.
-Είναι πολύ καλό το περιβάλλον του Πολυκάστρου. Έπρεπε να αλλάξουν κάποια πράγματα. Τα αλλάζουμε σταδιακά.
-Η διοίκηση μας στηρίζει. Είναι δίπλα μας. Ό,τι χρειαζόμαστε το έχουμε. Είμαστε μία γροθιά. Όλα κυλάνε ωραία.
-Το γενικό επίπεδο των διαιτητών του νομού Κιλκίς είναι καλό.
-Θα προσπαθήσουμε να ξαναφέρουμε τον κόσμο του Πολυκάστρου στο γήπεδο γιά μεγάλα πράγματα.
-Εύχομαι να γίνει ένα ποιοτικό πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς, με υγεία.

Κώστας Μελίδης (Πάικου Γουμένισσας)
-Πάμε γιά πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι ο τίτλος. Με την ενίσχυση που κάναμε, κινούματε προς αυτή την κατεύθυνση.
-Διατηρήθηκαν τα βασικά στελέχη των προηγούμενων χρόνων, άρα η ομάδα θα έχει ομοιογένεια και ικανοποιητική ισχύ.
-Το μειονέκτημα είναι η απουσία του κόσμου. Δεν νοείται το Πάικο μία ομάδα με ιστορία στο τοπικό πρωτάθλημα και στις εθνικές κατηγορίες, να μην έχει φιλάθλους στο γήπεδο.
-Είναι ξεκάθαρο, ότι θα αναμετρηθούμε γιά τον τίτλο μαζί με το Πολύκαστρο, το Βαφειοχώρι και την Κρηστώνη.
-Ευχάριστες εκπλήξεις θα είναι ο Αγιος Πέτρος και ο ΣΣ Μουριών.
-Μετά την συνεργασία με ιστορικές ομάδες όπως η ΑΕ Πολυκάστρου και ο Εθνικός Αξιούπολης είναι μεγιστη τιμή γιά μενα να προπονώ το Πάικο Γουμένισσας. Οι συνθήκες είναι τέλειες. Ωραίο γήπεδο, αίθουσα βαρών, τμήματα υποδομής, μεγάλη ιστορία, καλοί χαρακτήρες ποδοσφαιριστών.
-Η διοίκηση από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα μας και δίνει αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν.
-Υπάρχει σεβασμός των διαιτητών του νομού Κιλκίς προς τους παίκτες. Την τελευταία τριετία έχουν πολύ καλό επίπεδο. Οι κακές εξαιρέσεις είναι ελάχιστες.
-Πρέπει ο φίλαθλος κόσμος της Γουμένισσας να γυρίσει στο γήπεδο, γιά να επιτευχθεί ο στόχος της πρωτιάς και να αναβιώσουν παλιές καλές ημέρες.
-Το πρώτο που σκέφτομαι είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Να κυριαρχήσει η ευγενής άμιλλα, μακριά από φασαρίες. Ο καλύτερος να δικαιωθεί. Υπηρετούμε το πιό αξιόλογο άθλημα παγκοσμίως.

Χρήστος Μπαρζού (Ατρόμητος Παλαιού Αγιονερίου)
-Στόχος μας είναι να εμφανίσουμε εικόνα ανταγωνιστικής ομάδας, που θα προσπαθεί κάθε Σάββατο να βγάλει τον καλύτερο εαυτό της και μία ποδοσφαιρική ποιότητα.
-Στα συν του Παλαιού Αγιονερίου είναι η καλή ποδοσφαιρική παράδοση, που έχει δημιουργηθεί και η διάρκεια που έδειξε με αξιόλογες πορείες.
-Αρνητικό δεδομένο είναι η αποχώρηση βασικών παικτών. Μέχρι να προσαρμοστούν οι παίκτες στις νέες ανάγκες και στην φιλοσοφία μας θα χρειαστεί πίστωση χρόνου. Τα νέα παιδιά μπορεί να είναι άπειρα αλλά για μένα αποτελεί πρόκληση η συνεργασία μαζί τους.
-Πρώτη φορά εργάζομαι στον νομό Κιλκίς και δεν έχω αμεσότητα στην πληροφόρηση γιά τις άλλες ομάδες. Από αυτά που ακούω και διαβάζω το Πολύκαστρο, το Βαφειοχώρι, η Κρηστώνη και η Γουμένισσα θα έχουν τον πρώτο λόγο. Θα τους δούμε στο γήπεδο.
-Ολες οι ομάδες αισιοδοξούν στο ξεκίνημα ελπίζοντας και πιστεύοντας ότι θα είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Στην υλοποίηση του στόχου παίζουν ρόλο οι τραυματισμοί. Η ομάδα που θα προσαρμοσθεί πιό γρήγορα στις απαιτήσεις του προπονητή θα αποκτήσει την επιθυμητή ομοιογένεια, δεν θα έχει αγωνιστικά προβλήματα, αυτή θα κάνει την έκπληξη. Στο ποδόσφαιρο είναι ωραίο να έχεις ένα όραμα και αν δεν το πετυχαίνεις, τουλάχιστον να το πλησιάζεις.
-Αντιλήφθηκα ότι η φιλοσοφία μου γιά το ποδόσφαιρο ταιριάζει με τους διοικούντες. Βρίσκω κοινά στοιχεία και στην οργάνωση. Θέλουμε να χτίσουμε κάτι σταθερό και όχι κάτι πρόσκαιρο. Μας ενδιαφέρει η υποδομή. Θα έχουμε μία ωραία συνεργασία.
-Οι διοικούντες έχουν διάθεση και όρεξη να προσφέρουν. Αγαπούν το χωριό τους και θέλουν να δουν ισχυρά θεμέλια με νέα παιδιά της περιοχής, δίχως οικονομικά ανοίγματα. Αυτό με αγγίζει. Δεν μου αρέσουν οι «φιρμάτοι» παίκτες με τις παράλογες οικονομικές απαιτήσεις. Με ενδιαφέρει ο σταθερός προσανατολισμός στην δουλειά. Θα προσπαθήσουμε γιά το καλύτερο.
-Ο νομός Κιλκίς έχει αναδείξει αξιόλογους διαιτητές. Εχουν δυνατότητες. Οι διαιτητές είναι μέρος του παιχνιδιού και μπορούν να συμβάλουν στην ωραία εικόνα του αγώνα, όταν είναι αθόρυβοι και αμερόληπτοι. Δεν πρέπει να είναι πρωταγωνιστές οι διαιτητές, οι προπονητές και οι παράγοντες. Οι αληθινοί πρωταγωνιστές των γηπέδων πρέπει να είναι μόνο οι παίκτες.
-Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου γιά να είναι περήφανοι οι φίλαθλοι του Παλαιού Αγιονερίου γιά την «εικόνα» της ομάδας. Σε αγωνιστικά πλαίσια θα προσπαθούμε να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό, γιά να χαίρονται οι υποστηρικτές μας. Θα επιδιώξουμε να συνεχίσουμε την καλή παράδοση του συλλόγου. Μέσα στην χρονιά θα επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας με βασικό στοιχείο πάντα την μελλοντική προοπτική.
-Εκείνο που αγάπησα στο ποδόσφαιρο είναι να βλέπω επιθετικές ομάδες, που έχουν στόχο το γκολ, μέσα από καλή ποιότητα. Οταν ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη να έχουμε «εισπράξει» μία ωραία εικόνα, όπου τα νέα παιδιά θα εξελίσσονται και θα είναι οι μοναδικοί πρωταγωνιστές. Ετσι υπάρχει μία ωραία ποδοσφαιρική αίσθηση. Δεν με συγκινούν ούτε οι «φανφάρες» των προπονητών, ούτε οι φασαρίες. Αθλητικό πνεύμα και μακριά από τραυματισμούς.

Γιάννης Τόδας (Θύελλας Αγίου Πέτρου)
-Θέλουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και παραμένοντας μία ωραία οικογένεια.
-Πλεονέκτημα της ομάδας είναι ο βασικός «κορμός» πολλών ετών, η ομοιογένεια των παικτών, η σωστή αγωνιστική τους συμπεριφορά και ο καλός χαρακτήρας. Πλαισιώσαμε σε αυτούς λίγες αλλά καλές προσθήκες με παρόμοια χαρακτηριστικά.
-Μειονέκτημα δεν έχω εντοπίσει όχι ότι δεν έχει. Ισως θα πρέπει να εστιάσουμε στην νοοτροπία νικητή, που πρέπει να αποκτήσει ο Αγιος Πέτρος, μεγαλώνοντας την αυτοπεποίθηση των αθλητών.
-Με βάση τις μετεγγραφές Πολύκαστρο, Βαφειοχώρι και Κρηστώνη θα έχουν τον πρώτο λόγο. Υπάρχει και η τριάδα Γουμένισσας, Αγίου Πέτρου και Νέου Γυναικάστρου που μπορούν να αποδειχθούν βασικοί ρυθμιστές του πρωταθλήματος.
-Εύχομαι να είναι ο Αγιος Πέτρος η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος με καλό ποδόσφαιρο και με ήθος. Γιά πολλές ομάδες δεν έχω ακόμη άποψη γιατί είναι πολύ νωρίς. Το «δέσιμο» των ομάδων και η γρήγορη προσαρμογή στις απαιτήσεις της κατηγορίας θα καθορίσουν την δυναμικότητά τους.
-Το περιβάλλον του Αγίου Πέτρου μου προσέφερε μία μεγάλη αγκαλιά. Είναι αγαπημένοι και έχουν ομοιογένεια.
-Οι διοικούντες της ομάδας είναι νεαροί άνθρωποι, που τρέχουν, έχουν προθυμία και μεγάλη διάθεση να κάνουν πράγματα. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και μου έδωσαν τις αρμοδιότητες, γιά να χειριστώ εξ ολοκλήρου το αγωνιστικό «κομμάτι».
-Παλαιότερα περάσαμε δύσκολες στιγμές με τους διαιτητές του νομού Κιλκίς. Η βελτίωσή τους είναι εμφανής τα τελευταία χρόνια. Σφυρίζουν νέα παιδιά, που θέλουν να είναι δίκαια. Παράκλησή μου είναι να προστατεύουν τις ομάδες, που διαθέτουν «πιτσιρικάδες» και παίζουν όμορφο, τεχνικό ποδόσφαιρο.
-Οι φίλαθλοι του Αγίου Πέτρου υποστηρίζουν με θέρμη την ομάδα. Τους προκαλώ να μας παρακαλουθήσουν, διότι γίνεται μία σοβαρή δουλειά με τοπικούς και νεαρούς παίκτες. Αξίζει να στηριχθεί η προσπάθεια από την τοπική κοινωνία. Οι ταλαντούχοι αθλητές μας έχουν ανάγκη συμπαράστασης.
-Εύχομαι να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ο καλύτερος να δικαιωθεί. Οι ομάδες να έχουν καλή επιτυχία και να πάρουν αυτό που τους αναλογεί χωρίς εξωγενείς παρεμβάσεις.

Γιώργος Ποιμενίδης (Μεγάλου Αλεξάνδρου Νέου Γυναικοκάστρου)
-Θα επιδιώξουμε αξιοπρεπή πορεία, καλύτερη από την περυσινή.
-Θετικότερο στοιχείο της ομάδας ότι ειναι μία οικογένεια, με πολλά νέα παιδιά.
-Λόγω της μικρής ηλικίας των παικτών, ίσως υπάρξει απειρία σε κάποια παιχνίδια.
-Λόγω δυναμικότητας πρώτο «φαβορί» είναι το Πολύκαστρο. Στα προγνωστικά ακολουθεί η Κρηστώνη.
-Εμείς θα εκπλήξουμε το ποδοσφαιρικό κοινό του νομού Κιλκίς. Καλή πορεία θα έχουν και οι Μάνδρες, μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα, με ισχυρές βάσεις και καλές μεταγραφικές προσθήκες.
-Η διοίκηση με μπροστάρη τον Μίλτο Εσκιόγλου είναι αρωγός στην προσπάθειά μου και με κάλυψε απόλυτα στα μετεγγραφικά ζητήματα.
-Στον νομό Κιλκίς έχουμε έμπειρους διαιτητές με παραστάσεις στις εθνικές κατηγορίες. Αυτό τους προσδίδει κύρος και σοβαρότητα.
-Οι φίλαθλοι του Νέου Γυναικοκάστρου να περιμένουν κάτι παραπάνω. Αλλάξαμε στο 60%, χρειαζόμαστε υπομονή και στήριξη. Υποσχόμαστε να τους αποζημώσουμε.
-Θέλω να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο, μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια χωρίς έκτροπα και ακρότητες. Ολοι να έχουμε την υγεία μας γιατί είμαστε ερασιτέχνες και έχουμε τις δουλειές μας που μας περιμένουν. Οι καιροί είναι δύσκολοι.

Γιάννης Τριώνης (Ποντιακού Νέας Σάντας)
-Επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα νεανικό σύνολο, μία ανταγωνιστική ομάδα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.
-Υπέρ μας λειτουργεί το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες είναι νεαρής ηλικίας, έχουν όρεξη γιά δουλειά και είναι διψασμένοι γιά διακρίσεις.
-Είμαστε μία καινούργια ομάδα και θέλουμε χρόνο γιά να «δέσουμε», για να αποκτήσουμε την επιθυμητή ομοιογένεια.
-Προβάδισμα γιά τον τίτλο έχει το Πολύκαστρο και ακολουθεί το Βαφειοχώρι
-Την δεδομένη στιγμή εμείς πιστεύω ότι θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.
-Πείστηκα από την διοίκηση και ήρθα σε ένα ιδανικό περιβάλλον γιά να δουλέψω.
-Η διοίκηση του Ποντιακού απαρτίζεται από παράγοντες με μεγάλη εμπειρία. Βρίσκεται δίπλα μου και στηρίζει τις επιλογές μου.
-Η διαιτησία του νομού Κιλκίς είναι αρκετά καλή. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, μέσα από σενάρια και σχολές διαιτητών.
-Οι φίλαθλοι της Νέας Σάντας να μας στηρίξουν όλη την χρονιά. Είμαστε μία οικογένεια και θέλουμε να παρουσιάσουμε ωραίο ποδόσφαιρο.
-Εύχομαι να έχουμε πάνω από όλα υγεία, χωρίς τραυματισμούς. Να ανεβάσουμε το ποδοσφαιρικό επίπεδο του νομού Κιλκίς με ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Γιάννης Τεβρεντζίδης (ΠΑΟΝΕ Επταλόφου)
-Βλέπουμε πρώτα την παραμονή. Αν έρθει η παραμονή, τότε θα «ψάξουμε» και την καλή πορεία.
-Πλεονέκτημα της ομάδας είναι η συνοχή και ομαδικότητα που έχει.
-Μειονέκτημα αποτελεί ο ….κακός εαυτός. Εχω προειδοποιήσεις ότι θα βρούμε προβλήματα αν δεν είμαστα ομαδικοί.
-Ξεκάθαρα «φαβορί» γιά τον τίτλο είναι το Πολύκαστρο, το Βαφειοχώρι και η Κρηστώνη. Ως «αουτσάιντερ» θεωρώ την Γουμένισσα.
-Ως ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος θα έβαζα την ομάδα μου, ίεσως τον Αγιο Πέτρο και το Παλαιό Αγιονέρι που αποτελεί παραδοσιακή δύναμη της ανώτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς.
-Στο ποδοσφαιρικό περιβάλλον του Επταλόφου υπάρχει οργάνωση, θετικό κλίμα και ανταποκρίση των παικτών στις προπονήσεις.
-Η διοίκηση του ΠΑΟΝΕ είναι κοντά στην ομάδα. Στηρίζει εμένα και τους παίκτες. Βρίσκεται δίπλα σε ό,τι χρειαζόμαστε.
-Υπάρχουν αξιόλογοι διαιτητές στον νομό Κιλκίς και βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Ακόμη και αυτοί που είναι λιγότερο πεπειραμένοι, έχουν περιθώρια βελτίωσης.
-Οι φίλαθλοι του Επταλόφου να έχουν υπομονή και να είναι κοντά στην ομάδα, να μας συμπαραστέκονται. Δύσκολη η προσπάθειά μας γιατί δυνάμωσαν όλες οι ομάδες και το πρωτάθλημα είναι απαιτητικό. Αισιοδοξώ ότι θα έχουμε θετικό απολογισμό.
-Προσωπική επιθυμία μου είναι να παιχθεί ποιοτικό ποδόσφαιρο και να επανέλθει δυναμικά ο φίλαθλος κόσμος του νομού Κιλκίς στα γήπεδα, κάθε Σάββατο. Ευχή μου είναι να ασχολούμαστε όλοι με την ομορφιά του ποδοσφαίρου και να μην ασχολούμαστε με τις αποφάσεις των διαιτητών.

Μίλτος Ούλιος (Ποντιακού Αγίου Χαραλάμπους)
-Γιά μία νεοφώτιστη ομάδα που έρχεται σε τόσο δύσκολη κατηγορία στόχος είναι η παραμονή. Η γρήγορη παραμονή θα είναι η τέλεια επιδίωξη.
-Πρέπει να εκμεταλλευθούμε την έδρα μας. Αυτό να είναι το «δυνατό» σημείο μας.
-Αν και έχουμε αρκετούς έμπειρους παίκτες στο δυναμικό, μειονέκτημα αποτελεί η απειρία της κατηγορίας. Δεν ξέρω αν το «πληρώσουμε». Πάντως, δεν μας φοβίζει κάτι και είμαστε προσγειωμένοι.
-Ακλόνητο «φαβορί» για τον τίτλο είναι το Πολύκαστρο. Ως «αντίπαλο δέος» θεωρώ το Βαφειοχώρι. Ακόμη πιό πίσω ακολουθούν η Κρηστώνη και η Γουμένισσα.
-Ευχάριστη έκπληξη θέλω να είναι η ομάδα μου. Βάζω σίγουρα το Νέο Γυναικόκαστρο διότι έχει πολύ καλή ομάδα.
-Είναι καλό το ποδοσφαιρικό περιβάλλον του Αγίου Χαραλάμπους και η καθημερινότητα κυλάει χωρίς προβλήματα.
-Η διοίκηση προσπαθεί γιά το καλύτερο. Υπάρχουν ωρισμένοι αξιόλογοι παράγοντες που θέλουν να κάνουν τα πάντα και το δείχνουν καθημερινά.
-Το επίπεδο των διαιτητών του νομού Κιλκίς είναι καλό και έχει βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν.
-Θα κάνουμε ό,τι περνά από τα πόδια μας και με την προσπάθειά μας θέλουμε να δώσουμε περηφάνια στους φιλάθλους μας. Θέλουμε την στήριξή τους. Ας ελπίσουμε ότι θα την έχουμε.
-Το βασικότερο είναι να υπάρχει υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Να διεξαχθεί ένα δίκαιο πρωτάθλημα, όπου η κάθε ομάδα να πάρει αυτό που αξίζει και να ευχαριστηθούν το θέαμα οι φίλαθλοι του νομού Κιλκίς.

Γιώργος Βέργος (Ηρακλή Αργυρούπολης)
-Προέχει η σωτηρία της ομάδας
-«Ατού» του Ηρακλή είναι η διατήρηση του περυσινού βασικού «κορμού».
-Αρνητικό στοιχείο είναι η απειρία της νέας κατηγορίας. Διαθέτουμε νεανική ομάδα, όπου οι περισσότεροι είναι κάτω των 25 ετών. Μόλις τρεις παίτκες ξεπερνούν τα 30 χρόνια.
-Γιά τον τίτλο θα ανταγωνιστούν το Πολύκαστρο και το Βαφειοχώρι. Κατά δεύτερο λόγο η Κρηστώνη.
-Πιστεύω στην ομάδα μου και με το νεανικό ενθουσιασμό που διαθέτουμε, μπορούμε να αποτελέσουμε την ευχάριστη έκπληξη.
-Ωραίο το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Αργυρούπολης. Οι συντελεστές της ομάδας είναι «δεμένοι» μεταξύ τους.
-Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο γιά την διαιτησία του νομού Κιλκίς. Δεν ασχολούμαι και δεν με απασχολεί. Με ενδιαφέρει μόνον η ομάδα μου.
-Ευελπιστώ ότι θα είναι κοντά μας οι φίλαθλοι της Αργυρούπολης, όλη την χρονιά. Είμαστε η νέα ομάδα και χρειαζόμαστε στήριξη.
-Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες χωρίς τραυματισμούς. Η Αργυρούπολη να τερματίσει όσο πιό ψηλά γίνεται.

Βασίλης Σπυρογιάννης (Εθνικός ΣΣ Μουριών)
-Πάμε να δημιουργήσουμε ανταγωνιστική ομάδα και να έχουμε αξιοπρεπή παρουσία. Ως νεοφώτιστοι στην κατηγορία, επιθυμούμε να προσπεράσουμε γρήγορα τον σκόπελο της παραμονής και ό,τι καλύτερο προκύψει.
-Πλεονέκτημα είναι η διάθεση που έχουμε γιά διάκριση στην νέα κατηγορία.
-Μειονέκτημα δεν πιστεύω ότι θα έχει η ομάδα. Υπάρχει μία ποδοσφαιρική παράδοση και διαδρομή της περιοχής στα τεκταινόμενα του νομού Κιλκίς και των εθνικών κατηγοριών.
-Από αυτά που διαβάζω στον Τύπο το Πολύκαστρο προέβη σε σοβαρή ενίσχυση, το Βαφειοχώρι δυνάμωσε πολύ, ενώ και η Κρηστώνη φαίνεται αξιόπιστη.
-Δεν ξέρω στην παρούσα φάση ποιά ομάδα έχει κάτι το διαφορετικό. Εμείς θα κάνουμε τον Εθνικό αξιοπρόσεκτο. Πιθανόν να αποτελέσουμε την ευχάριστη έκπληξη.
-Αισθάνομαι πολύ καλά στο ποδοσφαιρικό περιβάλλον του ΣΣ Μουριών. Με προσέγγισε με έντονο ενδιαφέρον η διοίκηση και ιδιαίτερα ο γενικός αρχηγός Αλέκος Παπαδόπουλος. Υπάρχει άρτια οργάνωση στις υποδομές. Το γήπεδο και τα αποδυτήρια βρίσκονται σε ιδανική κατάσταση. Επί πλέον, δεν μπορώ να παραβλέψω τον ενθουσιασμό των παικτών.
-Η διοίκηση του Εθνικού στέκεται στο ύψος της. Παρουσιάζει έντονη κινητικότητα γιά να λύσει τα προβλήματα. Ολα πηγαίνουν πολύ καλά. Οι παράγοντες βρίσκονται κοντά στα παιδιά και σε μένα.
-Εχω αρχή να μην ασχολούμαι ποτέ με τους διαιτητές. Αλλοι μένουν σε αυτό. Καλό είναι να τους αφήσουμε να κάνουν την δουλειά τους. Είναι υπεύθυνοι και ξέρουν τι να κάνουν γιά την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
-Οι φίλαθλοι του ΣΣ Μουριών να είναι σίγουροι, ότι θα δουν κάτι διαφορετικό από αυτό που έβλεπαν τα τελευταία χρόνια. Αθλητικό πνεύμα και αγωνιστική ποιότητα.
-Εύχομαι σε όλους τους συντελεστές του ποδοσφαίρου του νομού Κιλκίς επιτυχίες, υγεία, αθλητικό πνεύμα και ευχαρίστηση μέσα από αυτή την διαδικασία. Να ζήσουνε πραγματικά ωραίες αθλητικές στιγμές.

Χρήστος Ελέζογλου (Μανδραϊκού)
-Στοχεύουμε σε μία καλή πορεία και σε μία τιμητική θέση.
-Οι νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες της ομάδας μας μέσα από την ατομική τους πρόοδο είναι ικανοί να προσφέρουν στο σύλλογο την διάκριση.
-Το πιό αρνητικό δεδομένο είναι η απειρία.
-Διεκδικητές του τίτλου θα είναι το Πολύκαστρο, η Κρηστώνη και το Βαφειοχώρι.
-Πιστεύω ότι ο Μανδραϊκός θα είναι η ευχάριστη έκπληξη.
-Το κλίμα των Μανδρών είναι άριστο. Οι παίκτες ακούν και σέβονται. Η προπόνηση βγαίνει ωραία. Στο δυναμικό δεν διαθέτουμε «φίρμες» και «βεντέτες» με προβληματική συμπεριφορά.
-Οι διοικούντες είναι πολύ κοντά μας, παρόντες και στις καθημερινές προπονήσεις, δίνοντας ό,τι μπορούν.
-Εχει καλούς διαιτητές ο νομός Κιλκίς με περιθώρια βελτίωσης.
-Οι φίλαθλοι των Μανδρών θα ήθελα να είναι κοντά μας στι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Τους έχουμε ανάγκη όχι μόνο στα παιχνίδια της έδρας μας αλλά και εκτός. Κάνουμε κάτι καλό με νέα παιδιά. Θα ευχαριστηθούν ποδόσφαιρο.
-Εύχομαι να μην υπάρχουν φασαρίες. Ολοι οι παίκτες να τελειώσουν την χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Να γίνει ένα δίκαιο πρωτάθλημα με ισονομία.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα