Γενικά

Όχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού λένε οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Παιονίας

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Παιονίας καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, στις 11.30 το πρωί έξω από το Δημαρχείο Παιονίας.

Μετά τις επανειλημμένες στάσεις εργασίας των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Παιονίας, με μοναδικό αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου δημιουργίας Ρυθμιστικής Αρχής για το νερό, καθώς και τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία στις 16 Μαρτίου για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού.

Οι κινητοποιήσεις μας δεν έχουν σκοπό την προστασία των εργασιακών μας δικαιωμάτων, αλλά την ευαισθητοποίηση των πολιτών και των αρμόδιων αρχών σχετικά με τον έλεγχο και την διαχείριση του νερού, που αποτελεί κοινωνικό αγαθό και όχι εμπορικό προϊόν ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

Συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΠΟΕ ΔΕΥΑ

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους πολίτες, τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς να δώσουν το παρόν τους στη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 11:30 πμ έξω από το Δημαρχείο Παιονίας εκφράζοντας την αντίθεση μας στην ιδιωτικοποίηση του νερού.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα