Χορηγία τριών διαδραστικών πινάκων της ΚΑΒΕΞ ΑΕ στο δημοτικό Αγ.Πέτρου
Μια ευγενική χορηγία από την καπνοβιομηχανία ΚΑΒΕΞ Α.Ε. Νικόλαου Γλεούδη δέχτηκε το δημοτικό σχολείο Αγίου Πέτρου.
Με τη διαμεσολάβηση του δημάρχου Παιονίας Κωνσταντίνου Σιωνίδη και του δραστήριου συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, τρεις διαδραστικοί πίνακες, τρεις υπολογιστές και ένα φωτοτυπικό μηχάνημα τοποθετήθηκαν στις αίθουσες και στο εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου μας.
Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, επισκέφτηκαν το σχολείο μας ο Νικόλαος Γλεούδης, η Μαργαρίτα Γλεούδη και ο δήμαρχος Παιονίας, είδαν τα είδη τοποθετημένα στις αίθουσες και έγινε προς τιμήν τους μια μικρή ευχαριστήρια εκδήλωση. Κατά την προσφώνισή της η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου, Αικατερίνη Γώγου, ανέφερε τα εξής:
«Αξιότιμε κ. Γλεούδη, οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας κι εγώ προσωπικά, θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας για την πολύτιμη δωρεά σας. Γίνατε συνοδοιπόροι στο όραμά μας να προσφέρουμε στα παιδιά μας τη δυνατότητα να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον, να φτάσουμε το σχολείο μας ακόμη πιο ψηλά!!!
Η έμπρακτη αλληλεγγύη σας και η ευαισθησία σας, εκτός από ότι μάς γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη, αποτελούν κοινωνικές αξίες, που πρέπει να αναδεικνύονται.
Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή σας.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και εσάς κύριε δήμαρχε, που σκεφτήκατε το δικό μας σχολείο ώστε να απορροφηθεί το ποσό της δωρεάς του κ. Γλεούδη.
Σας ευχαριστούμε θερμά.
Κάθε προσφορά προς το σχολείο μας, μάς δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο για την υλοποίηση του σκοπού μας.»