Κοινωνία

Την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας γιόρτασαν στο δήμο Παιονίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Οκτωβρίου η εκδήλωση για την “Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας” στο Αλεξάνδρειο Κέντρο, με τη συμμετοχή περίπου 350 μελών των ΚΑΠΗ του δήμου Παιονίας. Η γιορτή περιλάμβανε μουσικό πρόγραμμα, χορό και φαγητό, προσφέροντας χαρά και ζεστασιά σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο δήμαρχος Παιονίας, απεύθυνε χαιρετισμό για τη σημασία της ημέρας και βράβευσε τον Χρήστο Πεχλιβάνη (Μελένιος) για τη διαχρονική στήριξή του στο τμήμα ΚΑΠΗ, μέσα από χορηγίες και πολύτιμη βοήθεια σε κάθε εκδήλωση. Ενώ ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδείας ευχαρίστησε προσωπικά τα μέλη των ΚΑΠΗ για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στη γιορτή.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια όμορφη ευκαιρία για κοινωνική επαφή, χαρά και τιμή προς τα μέλη της τρίτης ηλικίας του δήμου μας. Η γιορτή μας γέμισε χαρά και ζεστασιά, και αποτελεί παράδειγμα για το πώς η στήριξη των τοπικών επιχειρηματιών μπορεί να ενισχύσει τις δράσεις μας για την κοινότητα και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα