Γενικά

Συνεργασία δημάρχου Κιλκίς με τον Γεν. Γραμματέα του Υπ. Εσωτερικών για το πρόγραμμα ‘’Αντώνης Τρίτσης’’

Συνεργασία με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών είχε ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης κατά την επίσκεψη του Μιχάλη Σταυριανουδάκη στο Δημαρχείο την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Η συζήτηση περιστράφηκε στο αίτημα που πολύ εγκαίρως έχει διατυπώσει ο δήμος Κιλκίς αναφορικά με την μεταφορά των εμβληματικών έργων της ΔΕΥΑΚ από το πρόγραμμα ‘’Αντώνης Τρίτσης’’ στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ‘’Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη’’ (ΥΜΕΠΕΡΑΑ) προκειμένου να απελευθερωθεί  οικονομικός χώρος και ο δήμος Κιλκίς  να απορροφήσει τις πιστώσεις που δικαιούται από το πλαφόν του προγράμματος ‘’Αντώνης Τρίτσης’’ με νέες εντάξεις έργων.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι σύντομα θα υπάρξει θετική ρύθμιση επί του θέματος.

Κατά τη συνάντηση ο δήμαρχος Κιλκίς ενημέρωσε σφαιρικά τον γενικό γραμματέα για τα έργα που έχει προγραμματίσει και υλοποιεί η δημοτική αρχή. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις και για θεσμικά ζητήματα της Αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Την ημέρα της Γυναίκας

Με την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) συνέπεσε η επίσκεψη της υπουργού εσωτερικών Νίκης Κεραμέως στον νομό Κιλκίς. Δεν […]

Πραγματικοί… «αστέρες»

Παρατηρώντας το πρόγραμμα τοπικής αθλητικής δραστηριότητας του τελευταίου διαστήματος καθώς και κοινωνικών ή πολιτιστικών εκδηλώσεων, που διοργανώνονται στον νομό, το […]