Εκπαίδευση

Συνάντηση για εκπαιδευτικά θέματα διοικητικού συμβουλίου Ε.Λ.Μ.Ε. Κιλκίς με τον δήμαρχο Κιλκίς

Θέματα εύρυθμης λειτουργίας στις μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης κατά την επίσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (Ε.Λ.Μ.Ε.) Κιλκίς με επικεφαλής τον πρόεδρό της Γιώργο Πολυχρονιάδη στον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.
Ο δήμαρχος Κιλκίς άκουσε με προσοχή τα αιτήματα του συνδικαλιστικού οργάνου των εκπαιδευτικών σχετικά με τη σχολική στέγη, τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας στα σχολεία και την υποστήριξή τους με υλικοτεχνικά μέσα και ενημέρωσε για τον προγραμματισμό των αντίστοιχων ενεργειών της δημοτικής αρχής, κατά τη μεταβατική περίοδο ανάληψης των αρμοδιοτήτων της καταργηθείσας από το Νόμο Σχολικής Επιτροπής, από τον δήμο Κιλκίς. Διαβεβαίωσε δε τους συνομιλητές του ότι η σχέση του δήμου Κιλκίς με την εκπαιδευτική κοινότητα στηρίζεται στην αντίληψη του διαλόγου και της συνεργασίας.
Περισσότερα

Έναρξη αιτήσεων Προγράμματος Voucher Πράσινες Δεξιότητες για 50.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.Ε.Π.Ε.-ΚΔΒΜ, ως πάροχος κατάρτισης και με πολυετή λειτουργία και σαν συνδετικός κρίκος μεταξύ ανέργων, εργαζομένων και επιχειρήσεων, σας […]

Δείτε ακόμα