Εκπαίδευση

Συγχαρητήριο του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς στη Βασιλική Σαμολαδά

Σύσσωμο το 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς, ο διευθυντής του, ο σύλλογος των εκπαιδευτικών, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και όλοι οι μαθητές του, συγχαίρουν την πρωταθλήτρια Ελλάδος στην δισκοβολία (δίσκος 1 κιλού), με νέα ατομική επίδοση 44,29 και μαθήτριά του της Β΄τάξης Βασιλική Σαμολαδά του Ιωάννη και της Τατιάνας.

Η δεκαεπτάχρονη μαθήτριά μας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στους αγώνες της τελικής φάσης των πανελληνίων σχολικών πρωταθλημάτων κλασικού αθλητισμού που διεξήχθησαν την Δευτέρα 22/4/2024, στο Δημοτικό στάδιο των Σερρών.

Πρόκειται για μία φιλομαθή, αριστούχο μαθήτρια με ήθος και επιμονή στην αριστεία η οποία κατέκτησε την κορυφή του αθλήματός της και οδεύει προς την επόμενη, κάνοντάς μας πολύ περήφανους.

Η Βασιλική επίκειται να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην παγκόσμια γυμνασιάδα, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν στα τέλη Οκτωβρίου, στο Βασίλειο του Μπαχρέϊν. Την ευχαριστούμε για την ηθική ικανοποίηση που μας προσέφερε.

Δρ. Θ. Χριστοφορίδης

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συμβολική επιλογή

Κάθε χρόνο, ανήμερα της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής, οι Εύζωνοι τιμούν την μνήμη των παλληκαριών του χωριού, που αντιστάθηκαν σθεναρώς, […]

Φωτοσχόλιο

Από την σημερινή επίσημη έναρξη του 2ου Πασχαλινού Τουρνουά Μπάσκετ στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, που διοργανώσε ο ΠΑΣ “Αετός” […]