Αθλητισμός

Στα Λειβάδια ο τίτλος του β΄ομίλου α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Στην ανώτερη κατηγορία ΕΠΣ Κιλκίς θα αγωνίζεται από την νέα αγωνιστική περίοδο ο Μακεδονικός Λειβαδίων με προπονητή των Γιάννη Τεβρετζίδη.

Ο πρώτος του β΄ομίλου της α΄κατηγορίας κατά την κανονική περίοδο, νίκησε σε αγώνα διαβάθμισης με 2-0, με τέρματα που σημείωσαν οι Αιβαζίδης και Πατάρας, τον δεύτερο της κατάταξης Απόλλωνα Πευκοδάσους, ο οποίος κατέλαβε οριστικώς την δεύτερη θέση και πλέον θα τεθεί αντιμέτωπος του δευτεραθλητή του α΄ομίλου Ερμής Τερπύλλου, σε νέο αγώνα διαβάθμισης για μία θέση ανόδου.

Ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 14.4.24, στο δημοτικό στάδιο Χέρσου, με ώρα έναρξης 5 το απόγευμα, και η ομάδα που θα νικήσει θα ανέλθει κατ΄ ευθείαν στην ανώτερη κατηγορία, ενώ αυτή που θα ηττηθεί θα παραμείνει… σε αναμονή, καθώς θα προαχθεί και αυτή στην περίπτωση που ο πρωταθλητής ΕΠΣΚ Κιλκισιακός καταφέρει να προαχθεί στην γ΄εθνική κατηγορία μέσω της διαδικασίας αγώνων διαβάθμισης με πρωταθλητές άλλων ΕΠΣΚ.

Για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, όσον αφορά στα πρωταθλήματα ΕΠΣΚ απομένει η συνάντηση Αλέξανδρου – Κεραυνού Χωρυγίου του α΄ομίλου α΄κατηγορίας για μία θέση παραμονής, σε ημερομηνία η οποία θα ορισθεί προσεχώς.

Υφίσταται, όμως, και η προοπτική να μην διεξαχθεί, καθώς σύμφωνα με τα αντικειμενικά δεδομένα και την λογική ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης παραμένει στην γ΄εθνική κατηγορία, οπότε και οι δύο ανωτέρω ομάδες παραμένουν με την σειρά τους στην α1 τοπική.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα