Σε αγωνιστική ετοιμότητα η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Κιλκίς ενόψει της επίσκεψης του υπουργού Θ. Πλεύρη
Συνεδρίασε την Τρίτη 17 Μαρτίου 2026 η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜΤΟ) Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας, υπό την προεδρία του Κώστα Γρίβα, με βασικό θέμα την προετοιμασία ενόψει της επίσκεψης του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνου Πλεύρη, την Κυριακή 22 Μαρτίου 2026.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Υπουργός θα πραγματοποιήσει κεντρική πολιτική ομιλία στο κοσμικό κέντρο «Κτήμα των Ευχών». Κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση για τις οργανωτικές προετοιμασίες, ενώ τονίστηκε η σημασία της συμμετοχής των μελών και φίλων της παράταξης στην εκδήλωση.
Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό δράσεων της τοπικής οργάνωσης για το επόμενο διάστημα. Ειδικότερα, αποφασίστηκαν:
Η συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ Κιλκίς για τη διοργάνωση κοινής εκδήλωσης στο άμεσο μέλλον.
Η πραγματοποίηση σειράς επισκέψεων σε θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς, καθώς και σε υπηρεσίες της περιοχής.
Η διοργάνωση ημερίδας με θέμα την κοινωνική πολιτική, με έμφαση στη στήριξη οικογενειών και παιδιών με αναπηρία (ΑμεΑ).
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης ο Μηνάς Παπαδόπουλος και ο γενικός γραμματέας κ. Κώστας Βασιλειάδης, ως εκπρόσωποι της ΔΕΕΠ ΝΔ Κιλκίς, οι οποίοι παρουσίασαν την πορεία των προετοιμασιών για την επικείμενη εκδήλωση.


