Αθλητισμός

Πρώτευσε ο Σάββας Παναγιώτης Χνιτίδης στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18 στα 800μ

Το Σάββατο 26 Απριλίου 2025 ο Κιλκισιώτης Σάββας Παναγιώτης Χνιτίδης  αθλητής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης πήρε μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18 στα 800μ και στην σκυτάλη 4Χ400.
Ο αθλητής του Ηρακλή στα 800μ έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο κάνοντας μια πολύ δυνατή κούρσα και τερματίζοντας με χρόνο 1:59.51 κατοχύρωσε την πρόκριση του στους Πανελλήνιους αγώνες.
 Στην συνέχεια πήρε μέρος στον  αγώνα 4Χ400 με την ομάδα του Ηρακλή όπου τρέχοντας χωρίς αντίπαλο πέτυχε την πρόκριση στους Πανελλήνιους αγώνες με χρόνο 3:43.85. 
 Συνέχεια έχει τώρα η δεύτερη φάση των σχολικών αγώνων που θα γίνουν στις 30 -04-2025 και ο αθλητής θα εκπροσωπήσει το 2ο Πειραματικό Λύκειο Κιλκίς.
Συμπαραστάτες του στον αγώνα ήταν ο προπονητής του Ιάσωνας Ιωαννίδης οι συμμαθητές του που τον εμψύχωναν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και η Φάρμα Κουκάκη που στηρίζει τον αθλητή με αθλητικό εξοπλισμό αλλά και με προϊόντα διατροφής.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Υποβολή αιτήσεων στα πλαίσια υλοποίησης των μελισσοκομικών δράσεων για την αντικατάσταση κυψελών και τις μετακινήσεις των μελισσοσμηνών

Στα πλαίσια υλοποίησης των μελισσοκομικών δράσεων για την αντικατάσταση κυψελών και τις μετακινήσεις των μελισσοσμηνών έτους 2025, σας ενημερώνουμε ότι, […]