Αθλητισμός

Πρωταθλήματα κλασικού αθλητισμού με έντονη «λάμψη» Αίαντος Κιλκίς

Πέντε χρυσά μετάλλια, δύο ασημένια και ένα χάλκινο καθώς και αρκετές αξιόλογες θέσεις υπήρξε ο εξαιρετικός απολογισμός του Αίαντος Κιλκίς στα διασυλλογικά πρωταθλήματα Κ. Μακεδονίας (Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας) παίδων και κορασίδων (Κ18), οι αγώνες των οποίων διεξήχθησαν το Σάββατο 13-4-24, στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

« … Ειδικότερα οι αθλητές και αθλήτριες του Αίαντος Κιλκίς σημείωσαν τα εξής αποτελέσματα:

Η Βασιλική Σαμολαδά κατέλαβε την 1η θέση σε δύο αγωνίσματα, στη δισκοβολία με 43,08μ. και στην σφαιροβολία με 11,28μ.,.

Στα ίδια αγωνίσματα ο Ιωσήφ Λουνής κατέλαβε την 3η θέση στην δισκοβολία με 35,90μ. και την 1η στην σφαιροβολία με 11,27μ.. Την 1η θέση στην σφυροβολία κατέλαβε η Αναστασία Ξοπλίδου με 30,88μ..

Στον ακοντισμό η Ελισάβετ Θεοδωρίδου κατετάγη πρώτη με 28,81μ., ενώ ο Χρήστος Σκαρλάτος δεύτερος στο άλμα εις μήκος με 5,85μ. και πέμπτος στον δρόμο 100μ. με 11.79, και ο Κωνσταντίνος Δραγανίδης δεύτερος στο άλμα εις ύψος με 1,55μ..

Τέλος, η Ιόλη Σαμοθρακίτη κατετάγη Πέμπτη στον δρόμο 800μ. με 2.55΄.84, η Άννα Καρτσόγλου 22η στο άλμα εις μήκος με 4,13μ., η Δέσποινα Καλλιόγλου 23η στο άλμα εις μήκος με 4,09μ. και ο Αζαρίας Χρυσανίδης ένατος στον δρόμο 1500μ.».

Οι προπονητές Αλέξανδρος Παυλίδης, Σωτήρης Τσιώτρας, Φίλιππος Μισαηλίδης και Γιώργος Χαριτωνίδης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους γιά την προσπάθεια όλων των αθλητών και αθλητριών και την συνολική παρουσία του συλλόγου στους ανωτέρω αγώνες, ενώ η διοίκηση απένειμε εύσημα σε όλα τα παιδιά.

Περισσότερα

Συμφέρει… τους πάντες

Δύο αντικειμενικούς σκοπούς είχε θέσει ο ΓΑΣ Κιλκίς γιά την χειροσφαιρική ομάδα του τις τελευταίες ισάριθμες περιόδους: Επάνοδο στην ανώτερη […]

Δείτε ακόμα