Γενικά

Προσωρινά κλειστές οι παιδικές χαρές της Κ.Βάρναλη – Ελύτη και του Skate

Η ανάγκη εκτέλεσης τεχνικών εργασιών αντικατάστασης δαπέδων στις παιδικές χαρές της Κ. Βάρναλη – Ελύτη και του Skate στην πόλη του Κιλκίς υποχρεώνει τον δήμο στην προσωρινή αναστολή της λειτουργίας τους για λόγους ασφάλειας.
Υπενθυμίζεται ότι βελτιωτικές παρεμβάσεις για την αποξήλωση φθαρμένων πλακών και την τοποθέτηση καινούριων δαπέδων θα γίνουν αρχικά σε δεκατρείς αδειοδοτημένες παιδικές χαρές του δήμου στην πόλη και στα χωριά και στη συνέχεια στο σύνολο των παιδικών χαρών.
Ο δήμος Κιλκίς θα ενημερώνει τακτικά τους πολίτες σε ποιες παιδικές χαρές θα εγκαθίσταται ο εργολάβος του έργου προκειμένου τα παιδιά να επισκέπτονται για το παιχνίδι τους άλλες παιδικές χαρές του Κιλκίς ή γειτονικών χωριών.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έλειψα και μου έλειψε…

Για όλους εσάς που είστε εδώ αυτά τα 13 χρόνια που μοιράζομαι τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου, είναι αυτό […]