Αθλητισμός

Πρεμιέρα της Α2 Ανδρών με ήττα του Αλέξανδρου στην Έδεσσα

Η ομάδα της Αξιούπολης στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο ιδιαιτέρως απαιτητικό εκτός έδρας αγώνα σ΄ ένα κατάμεστο γήπεδο, απέναντι σε μια ομάδα μεγάλης δυναμικής όπως ο Αερωπός, γνωρίζοντας την ήττα με 34-21.

Τα πράγματα ήταν εξ αρχής ακόμα πιο δύσκολα έχοντας αρκετούς αθλητές ανέτοιμους (ελέω τραυματισμών). Με εξαίρεση τα πρώτα 8 λεπτά ο Αερωπός μια ομάδα που προέρχεται από την Handball Premier επέβαλε τον ρυθμό του σε όλο το παιχνίδι καθώς οι αθλητές μας υπέπεσαν ταυτόχρονα σε σωρεία λαθών κάτι που η ποιότητα και η εμπειρία των γηπεδούχων τιμώρησαν κάθε φορά.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Μένιος Καράγγελος με 8 τέρματα .

Επόμενος αγώνας εντός έδρας Τετάρτη 23.10.24 στις 8.30 μ.μ. κεκλεισμένων των θυρών (λόγω τιμωρίας) απέναντι στον ΠΑΣ Φοίβο Συκεών.
Ο προπονητής Ρήγας Παπαρήγας δήλωσε: Ο Αερωπός μας έκανε κατανοητό , θεωρώ προς όλους μας , με τον πλέον ξεκάθαρο και πειστικό τρόπο το τι πρέπει να κάνεις και τι όχι ώστε να αλλάξεις αγωνιστικά το επίπεδο σου και να κοιτάς ψηλότερα . Αν αυτό το μάθημα που πήραμε το αξιολογήσουμε σωστά και το αξιοποιήσουμε θα είμαστε μόνο κερδισμένοι. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Αερωπού για την εικόνα και τη νίκη τους , συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους .

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΑΟΧ Βόλος- Φέρωνας Βέροιας 26-33
Φαίακας Κέρκυρας- Φοίβος Συκεών 20-27
Αλεξανδρούπολης 18:00, Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης- Αμύντας Αμυνταίου
Αερωπός Έδεσσας- Αλέξανδρος Αξιούπολης 34-21
Σ. Καραλής 18:00, Αθηναϊκός- ΓΑΣ Καματερού 26-26
HC Σαλαμίνα- Ηλυσιακός 25-27

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο δήμος Κιλκίς τίμησε την 83η επέτειο από το Ολοκαύτωμα των τριών Μαρτυρικών Χωριών Κλειστού, Αμπελόφυτου και Κυδωνιάς

Τόποι φριχτού μαρτυρίου τα τρία χωριά του ανατολικού Κιλκίς Κλειστό (Μούσγσαλι) Αμπελόφυτο (Μούρσαλι) και Κυδωνιά (Κοτσαλάρ) παραδόθηκαν στις φλόγες και […]