Αθλητισμός

Πετυχημένο το 6ο Τουρνουά Μίνι Βόλεϋ του “Άτλα” Κιλκίς με ρεκόρ συμμετοχών

Την Κυριακή 16.6.24 στο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, ο “Άτλας” Κιλκίς άνοιξε τις πόρτες του, για να δεχτεί αγόρια και κορίτσια της πόλης για την διοργάνωση του 6ου Τουρνουά Μίνι Βόλεϋ.

Η συμμετοχή και φέτος ξεπέρασε τις προσδοκίες, αφού με την συμμετοχή τριών συλλόγων, με τους οποίους ο “Άτλας” έχει έρθει αντιμέτωπος ουκ ολίγες φορές στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΜ, τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια γιορτή του συλλόγου, που τείνει να γίνει θεσμός για την πόλη.

Οι ομάδες που συμμετείχαν, αλλά και τα κορίτσια και αγόρια της ομάδας μας, βρήκαν την ευκαιρία και φέτος να παίξουν, να συσχετισθούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες γύρω από το άθλημα και τις προσδοκίες τους από αυτό, σε μια μέρα που ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του Χρήστου Χειρούλη, ιδρυτή του συλλόγου και προσφάτως αποδημήσαντα.

Στην μνήμη του τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Ο σύλλογος, ευχαριστεί τον Αλέξανδρο Αξιούπολης, τον Αλέξανδρο και τον Ίκαρο Έδεσσας για την συμμετοχή τους και υπόσχεται κάθε χρόνο να βαίνει βελτιούμενος, ώστε να συνεχίζει να ικανοποιεί τις ολοένα αυξημένες απαιτήσεις τέτοιων συναντήσεων.

Επίσης, ευχαριστεί τον δήμο Κιλκίς για την παραχώρηση του γυμναστηρίου και εύχεται σε κάθε συμμετέχοντα, να έχει καλούς αγώνες και όμορφες εμπειρίες από το άθλημα.

Τέλος, εύχεται σε όλους τους παρευρισκόμενους, γονείς και φίλους, καλό καλοκαίρι και ευτυχή επιστροφή στα γήπεδα από την νέα σεζόν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα