Πολιτική

Οι πολίτες της Γουμένισσας μίλησαν. Η Παιονία γίνεται ακόμα πιο ισχυρή

Σείστηκε η γραφική πλατεία της Γουμένισσας το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου από το δυνατό αέρα συνέχειας που φέρνει μαζί της η ”Παιονία Ισχυρή”!

Η προτελευταία δημόσια προεκλογική παρουσία του υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη στην ιστορική έδρα της Γουμένισσας προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Οι Γουμενισσιώτες σχολίαζαν ότι τέτοια κοσμοπλημμύρα έχουν χρόνια να δουν στην κεντρική πλατεία της πόλης!

Δυναμικός, με πάθος και ψυχή αλλά και αποφασισμένος για τη μεγάλη νίκη της 26ης Μαϊου εμφανίστηκε ο Χρήστος Γκουντενούδης από την “νύμφη του Παίκου.

Με λόγο καθαρό ο Δήμαρχος Παιονίας έστειλε το μήνυμα της καθαρής νίκης της ”Παιονίας Ισχυρής” από την όμορφη Γουμένισσα ενώ ανέπτυξε την προγραμματική πρόταση του Συνδυασμού του, με εξειδίκευση στο διοικητικό κέντρο της περιοχής.

Ο κ. Γκουντενούδης κάλεσε τους δημότες της Γουμένισσας να στηρίξουν την Δημοτική του Παράταξη για να συνεχίσει να δουλεύει για την ανάπτυξη όλης της περιοχής και πολλές φορές καταχειροκροτήθηκε όταν είπε αλήθειες και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, βάζοντας φρένο στα ψεύδη και στις συκοφαντίες, στους πρόσκαιρους τυχοδιωκτισμούς και στις αναλήθειες!

Η μαζική συγκέντρωση των Γουμενισσιωτών έδειξε την εμπιστοσύνη τους στην Παιονία Ισχυρή, η οποία μεταφράζεται σε ψήφο αγάπης στον τόπο και του ανθρώπους του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του Κυριάκου Βελόπουλου στο μοναστήρι του Οσίου Νικόδημου Πενταλόφου