Αθλητισμός

Οι αριθμοί «συνηγορούν σε παραμονή του ΠΑΟΚ Κρηστώνης στην γ΄ εθνική

Το ξεκούραστο «τρίποντο» επί του Κεραυνού Αγγελοχωρίου ήταν το 4ο «διπλό» και η 13η νίκη συνολικά για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης του Βασίλη Παμπορίδη. Με το 0-3 άνευ αγώνος συμπλήρωσε 22 παραγωγικές εβδομάδες, επτά «αφλογιστίες» και δέκα αγώνες με ανέπαφη εστία.

Έχει απομακρυνθεί από τη 12η θέση του κατ’ ευθείαν υποβιβασμού στους 12 βαθμούς και θέλει να διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την 11η θέση του «μπαράζ» επιβίωσης.

Θετική η προοπτική για τον εκπρόσωπο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου στις εθνικές κατηγορίες. Στα τρία προσεχή παιχνίδια αντιμετωπίζει βαθμολογικώς αδιάφορες ομάδες, οι οποίες έχουν καταδικασθεί σε υποβιβασμό. Εκτός έδρας με την Επανωμή, εντός έδρας με Βαρβάρα, εκτός έδρας με τον Πετεινό.

Εάν ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης κάνει το απόλυτο και φτάσει στους 53 βαθμούς, θα είναι πολύ πιό άνετος στα κομβικά παιχνίδια των δύο τελευταίων αγωνιστικών ημερών, εντός έδρας με Παραλίμνιο και εκτός έδρας με Ευκαρπία.

Στην παραγωγική «εικόνα» συμμετέχουν οι Βενιαμίν Αγαθαγγελίδης 8 τέρματα, Παναγιώτης Ρωμανίδης 7, Γιάννης Κυριακίδης 5, Σάββας Χατζηασλανίδης 4, Άγγελος Κυρανάς 2, Θόδωρος Παυλίδης 1, Νίκος Νίκου 1, Χαράλαμπος Μουρατίδης 1, Θανάσης Αϊβάζης 1.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Μεγαλεία»… ο πρόεδρος!

Παρούσα στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ… η αχρείαστη συστάσεων Βούλα Πατουλίδου! Παρών… ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κκ Βαρθολομαίος! […]