Αθλητισμός

Ξανά σε πλήρη λειτουργία οι εγκαταστάσεις του Άθλου

Με την διενέργεια των προαγωγικών εξετάσεων ζωνών ξεκίνησε η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Άθλου Κιλκίς μετά την παρατεταμένη αναστολή της λειτουργίας όλων των αθλητικών χώρων εξ αιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Tα γυμναστήρια και οι αθλητικές εγκαταστάσεις άνοιξαν και πάλι μετά από την αναστολή λειτουργίας τους λόγω της φονικής πανδημίας.

Τι καλύτερο, λοιπόν, στον ΑΣ «Άθλο», γιά να «εγκαινιάσουμε» την επαναλειτουργία του αθλητικού χώρου μας, από την εκδήλωση εξετάσεων και απονομής ζωνών στα αθλήματα τεκβον – ντο και κικ μπόξιν.

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν την Παρασκευή 2-6-21, στις εγκαταστάσεις του «Golden Athlos» (21ης Ιουνίου 43) με πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των μέτρων προστασίας κατά του νέου κορωνοϊού σε τέσσερες ομάδες για αθλητές ηλικιών από 5 μέχρι 13 ετών και σημείωσαν επιτυχία καθώς έλαβαν μέρος συνολικά ογδόντα παιδιά, στα οποία απονεμήθηκαν μετά το πέρας τους ζώνες και διπλώματα.

Συγχαρητήριο
Ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο και οι προπονητές του Α.Σ. «Άθλου» Κιλκίς συγχαίρουν όλα τα παιδιά – αθλητές, που ανήκουν στο δυναμικό του συλλόγου μας και πέρασαν επιτυχώς τις εξετάσεις ζωνών στα αθλήματα τέκβον- ντο (tae kwon do) καικικ μπόξιν (kick boxing).
Τους ευχόμαστε υγεία, πολλές επιτυχίες και πάντα ψηλά να κατακτούν αθλητικές κορυφές.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, και στους γονείς των αθλητών οι οποίοι σε δύσκολες εποχές δεν φείδονται των όποιων “θυσιών” και στηρίζουν την αγάπη των παιδιών τους για τον αθλητισμό.
Σας ευχαριστούμε

Περισσότερα

Σε φιλανθρωπική διοργάνωση έλαβαν μέρος ομάδες ηλικιακών κατηγοριών του Αίαντος Κιλκίς

Από τον Αίαντα Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο: «Σε φιλανθρωπική πετοσφαιρική διοργάνωση του δημοτικού αθλητικού συλλόγου Ωραιοκάστρου, κατηγοριών κορασίδων […]

Δείτε ακόμα