Αθλητισμός

Μετά από 1057 ημέρες οι Ατρόμητοι επέστρεψαν στο σπίτι τους

Ηταν 7 Μαρτίου του 2020, όταν αγωνιστήκαμε για τελευταία φορά στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη, υποδεχόμενοι τον Σκυδραικό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Β ΕΚΑΣΚΕΜ για το πρωτάθλημα αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Έκτοτε υποχρεωθήκαμε και αγωνιστήκαμε στα κλειστά γυμναστήρια του Κιλκίς και του Ατέρμονα, καθώς το πρόβλημα που υπήρξε με την αδειοδότηση μας υποχρέωσε να δώσουμε 36 συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας.

Αντεχοντας στα δύσκολα, ο όμιλος μας κρατήθηκε ζωντανός και έδωσε το παρών σε όλα τα γήπεδα αυτά τα τρία χρόνια, σεβόμενος το πρωτάθλημα και μένοντας πιστός στις αξίες και στα ιδανικά του.

Το Σάββατο 28.1.23 ήτανε μια ημέρα γιορτής, χωρίς ωστόσο να συνδυαστεί με νίκη για την ανδρική μας ομάδα,καθώς ηττηθηκαμε με σκορ 63-75 από την ομάδα του ΑΟΚ Γουμένισσας, πληρώνοντας το καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο κλειστό του Καμπάνη για να μας στηρίξει, τον δημοτικό σύμβουλο του δήμου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και τον πρόεδρο της κοινότητας Καμπάνης Γιώργο Φιλιππίδη που έδωσαν το παρών.

Τέλος ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού-Εθελοντισμού Κωνσταντίνο Πουντζουκιδη όπως και τον δήμο Κιλκίς για την έκδοση της άδειας λειτουργίας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα